IBN
Închide

51Publicaţii

597Descărcări

23511Vizualizări

Reşitca Vladislav
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 3.
Publicații indexate în SCOPUS - 3. Teze/Rezumate în culegeri - 1. Contribuții - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 1
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2023 - 8

Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău, 2023
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-44
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul I. RIscuri asociate alimentaţiei neconforme în Republica Moldova
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Capcanari Tatiana , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Boiştean Alina , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-40
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca,
4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University
Foods
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-178
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hemp Seed Cake Flour as a Source of Proteins, Minerals and Polyphenols and Its Impact on the Nutritional, Sensorial and Technological Quality of Bread
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Negoiţa Cătălina , Siminiuc Rodica , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Foods
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-119
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri
Ruseva Olga , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2023. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-123-4.
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-92
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality evaluation of sponge cake with milk thistle (Silybum marianum L.) seed powder addition
Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-8. Vizualizări-191
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recenzie a monografiei colective „Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară”
Găină Boris1 , Reşitca Vladislav2 , Furtuna-Vladei Natalia2
1 Academia de Ştiinţe a Moldovei,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Journal of Social Sciences
Vol. 6, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 23 January, 2024. Descarcări-3. Vizualizări-141
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-182
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8