Brevete
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (3) |
ORCiDGoogle Scholar IDScopus Author IDArticole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 3.Publicații indexate în SCOPUS -
3. Teze/Rezumate în culegeri -
1. Contribuții -
1.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-178 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hemp Seed Cake Flour as a Source of Proteins, Minerals and Polyphenols and Its Impact on the Nutritional, Sensorial and Technological Quality of Bread |
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Negoiţa Cătălina , Siminiuc Rodica , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Tsurcanu D. |
Technical University of Moldova |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-119 |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------