Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 29. Publicaţii peste hotare - 6.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 6
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 25
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 5
Potențialul agroindustrial al culturii Cannabis sativa L. în Republica Moldova ![]() |
Negoiţa Cătălina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-100 |
Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. seeds as a sourse of biological active substances ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-56 |
Analysis of consumer behaviour related to geriatric nutrition in the Republic of Moldova ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-62 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-138 |
Evaluation of the eating behavior of TUM employees during the lockdown ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-60 |
Evaluation of the quality of vegan sauce with the addition of multifunctional compounds ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-67 |
Food in correlation with child autism: case study in the Republic of Moldova ![]() |
Chirsanova Aurica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-57 |
Isolation, characterization and application of acetic acid bacteria from local wine products ![]() ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Academy of Sciences of Moldova |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5, R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8. |
Disponibil online 19 November, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-120 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-74 |
Optimization of process parameters for vinegar production using concentrated apple or grape juice ![]() |
Boiştean Alina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Academy of Sciences of Moldova |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-103 |
Possibilities of promoting gastronomic tourism in the Republic of Moldova ![]() |
Chirsanova Aurica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-42 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-78 |
The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-56 |
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks ![]() ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-77 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-76 |
Bee honey: history, characteristics, properties, benefits and adulteration in the beekeeping sector ![]() ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Manouba University |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4(3) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 21 September, 2021. Descarcări-208. Vizualizări-848 |
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-116 |
Evaluation of the color as a characterization parameter of honey from Tunisia, Romania and Moldova ![]() ![]() |
Boiştean Alina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-54. Vizualizări-585 |
Innovation strategies of functional plant milk production based on hemp (Cannabis Sativa L.) seeds ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-154 |
Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread quality ![]() ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 Academy of Economic Studies of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 6 April, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-202 |