Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 7. Publicaţii peste hotare - 4.
Publicații indexate în SCOPUS - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3
Analysis of consumer behaviour related to geriatric nutrition in the Republic of Moldova ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-67 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-75 |
Aspects of walnut oil (Juglans Regia L.) application for new functional products obtaining ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-109 |
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-116 |
Innovation strategies of functional plant milk production based on hemp (Cannabis Sativa L.) seeds ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-156 |
Stability limits of a red Carthamin-cellulose complex as a potential food colourant ![]() ![]() |
Baerle Alexei1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 3 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection |
Food and Function |
Nr. 12(17) / 2021 / ISSN 2042-6496 / ISSNe 2042-650X |
Disponibil online 11 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-182 |
Comparative study of the legislative-normative acts in the control of nitrates in leafy greens ![]() |
Macari Artur ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-238 |
Peculiarities of walnut oil state in some food emulsions ![]() |
Radu Oxana ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-483 |
Evaluation of total carotenoid content in functional food products enriched with rosehip powder (Rosa Canina) ![]() |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2. |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-22. Vizualizări-555 |
Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oil ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-427 |
The statistical analysis of walnuts lot quality ![]() |
Radu Oxana ![]() |
Technical University of Moldova |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-361 |
Aggregative stability of emulsions containing walnut oil ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-491 |
The study of walnut oil (Juglans Regia L.) Oxidative stabilization by saturated fatty acids ![]() |
Radu Oxana ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-414 |
Estimation of apical necosis in Junglans Regia L. walnuts harvested in Moldova ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-211 |