Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 27. Publicaţii peste hotare - 9.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 21
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 7
Agro-industrial potential of Cannabis Sativa L. seeds as a sourse of biological active substances ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-56 |
Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica) ![]() |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-70 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-123 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-138 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-155 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-66 |
Impact of drying procces on peach quality ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-52 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-74 |
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-62 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-63 |
Sorption characteristics of wheat and jerusalem artichoke (Helianthus Tuberosus) flour mixes ![]() |
Chirsanova Aurica1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 National Botanical Garden (Institute) "Alexandru Ciubotaru" |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-78 |
The effect of reducing the quantity of salt on the quality and acceptability of grissini breadsticks ![]() ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-77 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-69 |
Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment ![]() |
Paladi Daniela ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563. |
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-179 |
Aspecte tradiționale și tehnologice ale borșului acru, element al patrimoniului gastronomic din spațiul românesc ![]() ![]() |
Covaliov (Boaghi) Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 2. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3337-8-8. |
Disponibil online 5 November, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-190 |
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova ![]() |
Radu Oxana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-116 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors ![]() |
Gutium Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-94 |
Generic algorithm solution in estimation of the iron absorption potential from complex school meals ![]() ![]() |
Sturza Rodica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-213 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-115 |