pISSN: 2304-8158 eISSN: 2304-8158
| Foods |
Factor de impact CiteScore 2022 - 5.8 |
Factor de impact SJR 2022 - 0.771 |
Factor de impact SNIP 2022 - 1.302 |
|
Prezenta autorilor din străinătate
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 7 | Engleza | 7 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2023
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 3 | 325 | 8 | 3 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2023Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 7 | 2362 | 41 | 7 |
Volume | 7 | 1114 | 32 | |
Total | 14 | 3476 | 73 | |