 pISSN: 1843-5157 eISSN: 2068-259X
| Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology Analele Universităţii Dunarea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia alimentară
|
|
Prezenta autorilor din străinătate 
Publicațiile autorilor în WoS și/sau Scopus
Autori cu ORCID
| 2021 | 2017 | 2016 |
Total autori | 6 | 5 | 4 |
cu ORCID | 5 | 5 | 5 |
Topul autorilor
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 4 | Engleza | 4 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2022
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate |
Articole | 0 | | |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2021Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 4 | 586 | 0 | 1 |
Volume | 3 | 232 | 11 | |
Total | 7 | 818 | 11 | |