pISSN: 2304-8158 eISSN: 2304-8158
| Foods |
Factor de impact CiteScore 2022 - 5.8 |
Factor de impact SJR 2022 - 0.771 |
Factor de impact SNIP 2022 - 1.302 |
|
Prezenta autorilor din străinătate
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 7 | Engleza | 7 |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2023
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 3 | 358 | 8 | 3 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2023Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate | DOI |
Articole | 7 | 2429 | 41 | 7 |
Volume | 7 | 1147 | 32 | |
Total | 14 | 3576 | 73 | |
Vol. 12, i21 / 2023 | Disponibil în IBN: 25.11.2023 | | Vizualizări 56 | | |
Conţinutul numărului de revistă |
|
Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies | | 1-20 | DOI: 10.3390/foods12213907 | Ghendov-Moşanu Aliona , Netreba Natalia , Balan Greta , Cojocari Daniela , Boeştean Olga , Bulgaru Viorica , Gurev Angela , Popescu Liliana , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Socaciu Carmen , Pintea Adela Mariana , Sanikidze Tamar , Sturza Rodica |
|