IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 12 / i23 / 2023  (3 din 12)1    
 2023  (3 din 12)3    
Vol. 12, i23 1
Vol. 12, i21 1
Vol. 12, i14 1
 2022  (2 din 12)2    
Vol. 11, i22 1
Vol. 11, i14 1
 2021  (1 din 12)1    
Vol. 10, i2 1
 2020  (1 din 12)1    
Vol. 9, i6 1
imagine

pISSN: 2304-8158
eISSN: 2304-8158
Foods
Factor de impact CiteScore 2022 - 5.8
Factor de impact SJR 2022 - 0.771
Factor de impact SNIP 2022 - 1.302

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole72438417
Volume7115532
Total14359373

Vizualizări   95

Conţinutul numărului de revistă

Ultrasound- and Microwave-Assisted Extraction of Pectin from Apple Pomace and Its Effect on the Quality of Fruit Bars 1-20

DOI: 10.3390/foods12142773

Gurev Angela , Cesko Tatiana , Dragancea Veronica , Ghendov-Moşanu Aliona , Pintea Adela Mariana , Sturza Rodica