|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (1) |
ORCiDScopus Author IDArticole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 5. Publicaţii peste hotare - 1.Publicații indexate în SCOPUS -
1. Teze/Rezumate în culegeri -
3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2023 - 6
|
Hemp Seed Cake Flour as a Source of Proteins, Minerals and Polyphenols and Its Impact on the Nutritional, Sensorial and Technological Quality of Bread |
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Negoiţa Cătălina , Siminiuc Rodica , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Ţurcanu Dinu |
Technical University of Moldova |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-52 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------