IBN
Închide

Rezultatele Căutării

Afisarea articolelor 1-13(117) pentru indicele czu "663.25"
Actual trends of wine sector in the world and EU
CZU : 339.13:663.25+338.439.4:634.8](4)
, , Kozak Yury
Economie şi Sociologie
Nr. 1 / 2018 / ISSN 1857-4130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Совершенствование технологических приемов стабилизации вин против кристаллических помутнений
CZU : 663.25
Пономарева И., Таран Николай, Солдатенко Е., Таран М.
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologie aplicativă la prelucrarea strugurilor cu aciditatea excesivă
CZU : 663.25
, , Borta Ion
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăților tehnologice a tulpinilor de levuri din colecția națională de microorganisme pentru industria vinicolă
CZU : 663.25
, , , Barsova Oxana, , , , , Adajuc Victoria
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сравнительная характеристика способов сушки дубовой клепки
CZU : 630*7:674:663.256.2(477)
Луканин Александр, Зражва Сергей, Панахов Тариель, Братко Дмитрий
Intellectus
Nr. 2 / 2013 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul influenţei unor suşe de levuri active uscate asupra calităţii vinurilor spumante
CZU : 663.252.4
, Antohi Maria, ,
Intellectus
Nr. 2 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul comparativ al influenţei suselor de levuri active uscate şi a celor din colecţia naţională de microorganisme asupra calităţii vinurilor materie primă pentru spumante
CZU : 663.252.4
, Antohi Maria, ,
Intellectus
Nr. 1 / 2004 / ISSN 1810-7079 /ISSNe 1810-7087
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Producerea vinurilor albe seci prin aplicarea procedeului de regenerare a levurilor selecţionate a mustului de struguri
CZU : 663.25
Meridian Ingineresc
Nr. 1(60) / 2016 / ISSN 1683-853X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tulpini de levuri autohtone de genul Saccharomyces pentru producerea vinurilor
CZU : 663.252.2+579.64:663.2
,
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(43) / 2016 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Interdependenţa dintre compuşii chimici şi culoarea bacelor hibrizilor interspecifici de viţă-de-vie (Vitis vinifera l. x Muscadinia rotundifolia Michx.).
CZU : [634.8.09+663.25](478)
Alexandrov Eugeniu, Botnari Vasile,
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizarea folosirii dioxidului de sulf în vinificație în calitate de soluții decontaminante
CZU : 663.1:663.257.4
Chiriţa Elena, , , ,
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(39) / 2015 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bazele teoretice și analitice de fabricare și păstrare a mustului de struguri sulfitat-acidifiat
CZU : 663.252.2(478)
, , , ,
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Problema reziduurilor de ftalaţi în produse vinicole
CZU : 54.064+663.258.39
,
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(18) / 2010 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologie provizorie de valorificare a drojdiilor solide de vin ca îngrășământ la vița-de-vie pe rod
CZU : 663.252.1:663.326
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Nr. 6(106) / 2017 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Влияние ЭМ-агро на содержание органических кислот и качественные показатели сусла и виноматериалов
CZU : 663.25
Кована Елена, Тарасова Виктория, Мулюкина Нина
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2018 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aspecte privind influenţa unor procedee de refrigerare asupra solubilităţii compuşilor tartrici din vinuri
CZU : 663.252
, Cotea Valeriu, , Colibaba Cintia, Buburuzanu Cristian
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1(0) / 2009 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Производство красных вин с устойчивой окраской
CZU : 663.25
Лазарев Иван
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2. 2017. Comrat. ISBN 978-9975-83-040-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea cupajelor perspective pentru producerea vinurilor spumante albe în baza soiurilor de selecție a INVV
CZU : 663.25
, ,
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2. 2017. Comrat. ISBN 978-9975-83-040-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența tratărilor tehnologice asupra potențialului de spumare a vinurilor materie primă destinate producerii vinurilor spumante
CZU : 663.25
, ,
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2. 2017. Comrat. ISBN 978-9975-83-040-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Producerea vinurilor cu IGP în UTA Gagauzia
CZU : 663.25
Cara Serghei,
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2. 2017. Comrat. ISBN 978-9975-83-040-9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 117