IBN
Închide
Barsova Oxana
Cuvinte-cheie (33): foaming properties (4), Phenolic compounds (4), sparkling wine (3)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 8.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2016 - 3

Influenţa diferitor tulpini de levuri asupra calităţii vinurilor- materie primă roze pentru spumante  
Barsova Oxana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 June, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-290
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Required characteristics for yeast strains for the production of natural white table wines and sparkling wines with high hygienic properties
Soldatenco Olga, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Morari Boris, Barsova Oxana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-430
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Влияния различных рас дрожжей на физико-химические показатели и стабильность белых сухих вин к различным видам помутнений
Таран Николай, Солдатенко Е., Солдатенко Ольга, Адажук Виктория, Столейкова С., Morari Boris, Barsova Oxana, Христева Оксана
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1.
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-67
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 4

Potențiallul de spumare a vinurilor materie primă albe obținute din soiurile de selecție nouă a Ișphta.
Soldatenco Eugenia, Taran Nicolae, Adajuc Victoria, Soldatenco Olga, Morari Boris, Barsova Oxana, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Glavan Pavel, Taran Marina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 27 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-345
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul acţiunii enzimelor pectolitice asupra caracteristicilor fizico-chimice a vinurilor materie primă roze pentru spumante
Barsova Oxana, Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Adajuc Victoria
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-274
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul proprietăților tehnologice a tulpinilor de levuri din colecția națională de microorganisme pentru industria vinicolă
Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Soldatenco Olga, Barsova Oxana, Taran Marina, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Morari Boris, Glavan Pavel, Adajuc Victoria
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-273-6..
Disponibil online 26 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-357
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinuri spumante albe de calitate din soiuri de selecţie nouă
Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Soldatenco Olga, Adajuc Victoria, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Morari Boris, Barsova Oxana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(58) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Comparative appreciation of various species of yeast strains and their influence on chromatic indices of rose sparkling wines
Taran Nicolae, Soldatenco Olga, Barsova Oxana, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa schemelor de tratare asupra caracteristicilor cromatice ale vinurilor spumante roze
Barsova Oxana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 2(50) / 2014 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 3 April, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-228
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The antocyanines content in pink sparkling wines obtained with using of various yeasts species
Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Soldatenco Olga, Barsova Oxana, Morari Boris, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 27 May, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-262
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Aprecierea comparativă a diferitor suşe de levuri şi influenţa lor asupra parametrilor de spumare ale vinurilor spumante roze.
Barsova Oxana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4.
Disponibil online 11 June, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-221
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 11 of 11