|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (1) |
ORCiDScopus Author ID Publicaţii la conferinţe din RM - 1. Publicaţii peste hotare - 2.Publicații indexate în SCOPUS -
2. Teze/Rezumate în culegeri -
1. Contribuții -
3.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-187 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stabilization of Sunflower Oil with Biologically Active Compounds from Berries |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Popovici Violina1 , Constantinescu Pop Cristina Gabriela2 , Deseatnicova Olga1 , Siminiuc Rodica1 , Subotin Iurie1 , Drutsa R1 , Pintea Adela Mariana3 , Socaciu Carmen3 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 28, / 2023 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 12 May, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-241 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------