IBN
Închide
Constantinescu Pop Cristina Gabriela
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8

2023 - 1

Stabilization of Sunflower Oil with Biologically Active Compounds from Berries
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Popovici Violina1 , Constantinescu Pop Cristina Gabriela2 , Deseatnicova Olga1 , Siminiuc Rodica1 , Subotin Iurie1 , Drutsa R1 , Pintea Adela Mariana3 , Socaciu Carmen3 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava,
3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 28, / 2023 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 12 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-186
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Comparative analysis of coffee decofeinization processes
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-27. Vizualizări-447
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study about the quality of some sweet pepper jam assortments
Constantinescu Pop Cristina Gabriela , Buculei Amelia
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-339
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Biscuits with seeds and rye flour
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-547
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Les fraudes alimentaires – pratiques, legislation, standards et audit
Constantinescu Pop Cristina Gabriela
Université “Ștefan cel Mare” Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-55. Vizualizări-860
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

 Quality rating different kinds of cookies by sensory analysis
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-67. Vizualizări-664
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Experimental research on venison products’ quality
Sidor Anca Mihaela , Sănduleac E. , Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-716
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IFS food version 6: concepts and practical application in dairy industry
Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-97. Vizualizări-909
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study on influence of baking parameters on bread quality
Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-589
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study on the impact of quality management systems on food safety case study: expanded cereals
Constantinescu Pop Cristina Gabriela , Huțanu G.
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-558
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of fast-food products on consumers
Buculei Amelia , Constantinescu Pop Cristina Gabriela
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-608
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Hazard analysis and assessment – key process in food safety management case study: meat industry
Constantinescu Pop Cristina Gabriela1 , Buculei Amelia1 , Rebenciuc I.1 , Condrea Elena2
1 „Ștefan cel Mare” University, Suceava,
2 Ovidius University, Constanța
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-492
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study regarding the increase of meat preservation with minimize of nutrients losses
Constantinescu Pop Cristina Gabriela , Buculei Amelia , Rebenciuc I.
„Ștefan cel Mare” University, Suceava
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-469
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 13 of 13