Brevete
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (4) |
ORCiDScopus Author IDGoogle Scholar IDArticole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 2. Publicaţii peste hotare - 3.Publicații indexate în SCOPUS -
3. Contribuții -
2.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale |
Bulgaru Viorica , Cușmenco Tatiana , Popescu Liliana , Ceșko Tatiana , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Ţărnă Ruslan , Macari Artur , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sandulachi Elisaveta , Gurev Angela , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară |
Chişinău: 2023. |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-34 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-179 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Microencapsulated Basil Extract on Cream Cheese Quality and Stability |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Lung Ildiko3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 28, / 2023 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 12 May, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-236 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Effect of Aromatic Plant Extracts Encapsulated in Alginate on the Bioactivity, Textural Characteristics and Shelf Life of Yogurt |
Popescu Liliana1 , Cojocari Daniela2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Lung Ildiko3 , Soran Maria-Loredana3 , Opriș Ocsana-Ileana3 , Kacso Irina E.3 , Ciorita Alexandra34 , Balan Greta2 , Pintea Adela Mariana5 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca, 4 Babeș-Bolyai University, 5 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Antioxidants |
Vol. 12, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2076-3921 |
Disponibil online 18 May, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-263 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------