Popescu Liliana
Publicaţii la conferinţe din RM - 15, Descărcări - 121, Vizualizări - 5516
Goat milk yogurt with improved properties |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 43-43. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-85 |
Quality and storage stability of cream cheese enriched with microencapsulated rosemary extract |
Popescu Liliana , Cojocari Daniela , Ghendov-Moşanu Aliona , Balan Greta , Sturza Rodica |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 48-48. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-125 |
The use of apple pomace in the manufacture of yogurt |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Cesko Tatiana |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 54-54. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-25. Vizualizări-402 |
Utilizarea tescovinei de mere in fabricarea iaurtului |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Autor Nou |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 55-55. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-20. Vizualizări-399 |
Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts |
Popescu Liliana , Soran Maria-Loredana , Lung Ildiko , Opriș Ocsana-Ileana , Kacso Irina E. , Ciorita Alexandra , Ghendov-Moşanu Aliona , Macari Artur , Barbaroș Maria-Marcela , Sturza Rodica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 74-74. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-264 |
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality |
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 97-97. |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-345 |
Principles of the dairy processing correlated to food safety objectives |
Popescu Liliana |
Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine |
Ediția 3. 2021. Chișinău, Republica Moldova. . 178-179. |
Disponibil online 5 March, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-432 |
Alternative approaches to traditional cheese preservation methods |
Popescu Liliana |
Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății durabile de mâine |
Ediția 3. 2021. Chișinău, Republica Moldova. . 180-181. |
Disponibil online 5 March, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-500 |
Detection of addition of fats non-dairy origin into milk products |
Chira Nicoleta-Aurelia , Tociu Mihaela , Popescu Liliana , Ivanova Mihaela , Bratu Aurelia , Mihalache Mihaela , Deleanu Călin |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 22-22. |
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-277 |
Color stability of yogurt with natural dye obtained from safflower (Carthamus Tinctorius L) |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 49-49. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-27. Vizualizări-462 |
Reichert–Meissl and Polenske values in walnut oil |
Sandulachi Elisaveta , Popescu Liliana , Gurjui A. , Costiş Valentina , Tărîtă Vasile |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 271-276. |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-671 |
Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină |
Canja Ana , Popescu Liliana , Bantea-Zagoreanu Valentina |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 23-26. |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-147 |
Rheological properties of yogurt with germinated soriz flour |
Popescu Liliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 66-71. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-382 |
Study of hydration germinated soriz flour |
Popescu Liliana |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 72-77. |
Disponibil online 2 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-477 |
Nanoporous zinc oxide films prepared by magnetron sputtering |
Ghimpu Lidia , Lupan Oleg , Popescu Liliana , Tiginyanu Ion |
Nanotechnologies and Biomedical Engineering |
Editia 1. 2011. . Technical University of Moldova. 138-141. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-548 |