IBN
Închide
20.80009.5107.09 Ameliorarea calității și siguranței alimentelor prin biotehnologie și inginerie alimentară


Organizaţia Executoare:

Articole în reviste din RM - 2. Publicaţii la conferinţe din RM - 62. Publicaţii peste hotare - 13.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 13
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 49
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 13

2023 - 3

Evaluation of quality parameters of bakery products enriched with sea buckthorn powder (Hippophae rhamnoides)
Popovici Violina
Technical University of Moldova
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-123
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Foaming agents of vegetable origin for the manufacture of fasting confectionery products
Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-141
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Foaming agents of vegetable origin for the manufacture of fasting confectionery products
Ghendov-Moşanu Aliona
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-69
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soluţii potenţiale pentru prevenirea acumulării histaminei în brânzeturi
Bulgaru Viorica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 45

Analysis of consumer behaviour related to geriatric nutrition in the Republic of Moldova
Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-131
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analysis of the elemental composition of Moldovan wines
Sturza Rodica , Bîlici Constantin
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-103
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony
Cojocari Daniela , Macari Artur , Sandulachi Elisaveta
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă
Cușmenco Tatiana , Bulgaru Viorica , Sandulachi Elisaveta , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-193
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetarea condițiilor de obținere a apei de fierbere de năut pentru utilizare în cofetărie
Mazur Mihail1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Celac Valentin2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-26. Vizualizări-252
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts
Popescu Liliana1 , Soran Maria-Loredana2 , Lung Ildiko2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Kacso Irina E.2 , Ciorita Alexandra2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Macari Artur1 , Barbaroș Maria-Marcela1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-133
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă
Ceșko Tatiana , Dicusar Galina , Ghendov-Moşanu Aliona
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-195
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comparative characteristics of raw materials for functional fruit chips
Netreba Natalia , Boeştean Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-174
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comparative study of conventionally air dried and CO2 modified atmosphere dried “Conference” pears
Melenciuc Mihail , Ţislinscaia Natalia , Vişanu Vitali , Balan Mihail , Gîdei Igor
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 20 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-156
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dehydration process of tomato fruit by forced convection at the tunnel-type installation
Boța Maria , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia , Balan Mihail , Melenciuc Mihail
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 20 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-183
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Determinarea parametrilor tehnici optimi la uscarea prin convecție și cu aplicarea microundelor în procesul deshidratării piersicilor
Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia , Dodon Adelina , Balan Mihail , Melenciuc Mihai
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-160
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS14_Influence of Vegetable Powders on the RheologicalProperties of Pasta Dough
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Codina Georgiana Gabriela2
1 Technical University of Moldova,
2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-160
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS16_Profile of Lipophilic and Hydrophilic Extracts from Feteasca Neagră By-products
Gurev Angela1 , Dragancea Veronica1 , Haritonov Svetlana1 , Găină Boris2
1 Technical University of Moldova,
2 Academy of Sciences of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-231
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS18_Physico-Chemical Properties Of Vegetable Oils From Local Trade
Haritonov Svetlana , Gurev Angela , Dragancea Veronica
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-148
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-140
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of antioxidant activity in vitro of donuts enriched with berry powder
Popovici Violina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 77