![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-06-13 22:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:663/664 (2) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (603) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1498) |
![]() CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.6:663/664 | ||||||
Pag. 6-33 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN