CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale
Închide
20 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
658.567.1:338.435.33 (1)
Planificarea și organizarea producției. Proiectare, construcție. Conducerea și controlul producției (57)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540)
SM ISO690:2012
GUREV, Angela, CEȘKO, Tatiana, BAERLE, Alexei, DRAGANCEA, Veronica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, NETREBA, Natalia, BOEŞTEAN, Olga, HARITONOV, Svetlana. CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 58-88.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale

CZU: 658.567.1:338.435.33

Pag. 58-88

Gurev Angela, Ceșko Tatiana, Baerle Alexei, Dragancea Veronica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Netreba Natalia, Boeştean Olga, Haritonov Svetlana
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 658.567.1:338.435.33
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267