IBN
Închide
Tatarov Pavel
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(5)
ORCiD

Articole în reviste din RM - 13. Publicaţii la conferinţe din RM - 19. Publicaţii peste hotare - 5.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2022 - 4

Color stability of yogurt with yellow food dye from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Baerle Alexei , Savcenco Alexandra , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-258
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Systemic approach and holistic thinking in the field of food product engineering
Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-51
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The role of dephenolisation for the biological and technological value of the old walnuts
Sandu Iuliana1 , Baerle Alexei1 , Tatarov Pavel1 , Ivanisova E.2
1 Technical University of Moldova,
2 Slovak University of Agriculture in Nitra
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-30
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel
Bantea-Zagareanu Valentina , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-34
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 8

Aspects of walnut oil (Juglans Regia L.) application for new functional products obtaining
Radu Oxana , Baerle Alexei , Capcanari Tatiana , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-108
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chalchonic profile of yellow food powder-form pigment, obtained from safflower petals
Savcenco Alexandra1 , Baerle Alexei1 , Tatarov Pavel1 , Macari Artur1 , Dumitrița Rugina2 , Floricuța Ranga2
1 Technical University of Moldova,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-124
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Color stability of yogurt with natural dye obtained from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-219
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Designing and development of walnut-based innovative foods: technological and nutritional impact
Popovici Cristina1 , Papaioannou Emmanouil2 , Tatarov Pavel1
1 Technical University of Moldova,
2 Lancaster University
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-143
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Entropy (negentropy) control as the condition for intelligent valorisation of food raw materials
Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-331
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stability limits of a red Carthamin-cellulose complex as a potential food colourant
Baerle Alexei1 , Savcenco Alexandra1 , Tatarov Pavel1 , Fetea Florinela2 , Ivanova Raisa3 , Radu Oxana1
1 Technical University of Moldova,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca,
3 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection
Food and Function
Nr. 12(17) / 2021 / ISSN 2042-6496 / ISSNe 2042-650X
Disponibil online 11 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-181
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valorisation of walnut septum polyphenols
Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Scutaru Iury , Macari Artur
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-201
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Walnut kernels pellicle (Juglans regia l.) – a good source of gallic, ellagic acids, catechin and their derivatives for functional foods
Tatarov Pavel1 , Ivanova Raisa2 , Baerle Alexei1 , Sandu Iuliana1 , Brindza Ján2
1 Technical University of Moldova,
2 Slovak University of Agriculture in Nitra
Agrobiodiversity for improving the nutrition, health, quality of life and spiritual human development
Ediția a 5-a. 2021. Nitra, Slovacia. DOI 10.15414/2021.9788055224015.
Disponibil online 11 November, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-182
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Polyphenols and naphthoquinones extraction from walnuts pellicula: the impact on kernels quality
Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Sandu Iuliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 2 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 4 June, 2020. Descarcări-16. Vizualizări-499
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

Application of pareto principle in monitoring walnuts quality at storage
Sandulachi Elisaveta , Boaghe Eugenia , Tatarov Pavel , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-509
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oil
Radu Oxana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 3

Aggregative stability of emulsions containing walnut oil
Radu Oxana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Popovici Cristina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-489
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of walnuts humidity and rehydration
Verejan Ana1 , Baerle Alexei1 , Tatarov Pavel1 , Mitina Tatiana2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Chemistry
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-494
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Regression analysis of carthamin extraction from safflower (Cárthamus Tinctórius)
Savcenco Alexandra1 , Baerle Alexei1 , Ivanova Raisa2 , Tatarov Pavel1
1 Technical University of Moldova,
2 Institutul de Genetica şi Fiziologie a Plantelor
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-408
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Экстракция биологически активных веществ из лепестков сафлора красильного (cárthamus tinctórius)
Савченко Александра1 , Баерле Алексей1 , Tatarov Pavel1 , Иванова Раиса2
1 Технический Университет Молдовы,
2 Институт генетики, физиологии и защиты растений Академии Наук Молдовы
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5.
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-69
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

Influence of composition and heat treatment on technological parameters of liver pate
Gorneţ Viorel , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-644
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 37