CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale
Închide
26 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
658.567.1:338.435.33 (1)
Planificarea și organizarea producției. Proiectare, construcție. Conducerea și controlul producției (57)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540)
SM ISO690:2012
GUREV, Angela, CEȘKO, Tatiana, BAERLE, Alexei, DRAGANCEA, Veronica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, NETREBA, Natalia, BOEŞTEAN, Olga, HARITONOV, Svetlana. CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 58-88.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale

CZU: 658.567.1:338.435.33

Pag. 58-88

Gurev Angela, Ceșko Tatiana, Baerle Alexei, Dragancea Veronica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Netreba Natalia, Boeştean Olga, Haritonov Svetlana
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-206194</doi_batch_id>
<timestamp>1719050283</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>[email protected]</email_address>
</depositor>
<registrant>Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova</registrant>
</head>
<body>
<journal>
<journal_metadata>
<full_title>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală</full_title>
<issn media_type='print'>18570615</issn>
</journal_metadata>
<journal_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2012</year>
</publication_date>
<issue>4</issue>
</journal_issue>
<journal_article publication_type='full_text'><titles>
<title>CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Angela</given_name>
<surname>Gurev</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Tatiana</given_name>
<surname>Ceșko</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Alexei</given_name>
<surname>Baerle</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Veronica</given_name>
<surname>Dragancea</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Aliona</given_name>
<surname>Ghendov-Moşanu</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Rodica</given_name>
<surname>Sturza</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Natalia</given_name>
<surname>Netreba</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Olga</given_name>
<surname>Boeştean</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Svetlana</given_name>
<surname>Haritonov</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2012</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>58</first_page>
<last_page>88</last_page>
</pages>
</journal_article>
</journal>
</body>
</doi_batch>
CZU: 658.567.1:338.435.33
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267