CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare
Închide
22 1
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-13 22:58
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.6:663/664 (2)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540)
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (601)
Producerea și consevarea alimentelor solide (1493)
SM ISO690:2012
CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare

CZU: 338.439.6:663/664

Pag. 6-33

Cristea Elena, Bulgaru Viorica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Popescu Liliana, Netreba Natalia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 338.439.6:663/664
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267