![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-06-13 22:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:663/664 (2) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (603) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1498) |
![]() CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.6:663/664 | ||||||
Pag. 6-33 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
DataCite XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'> <creators> <creator> <creatorName>Cristea, E.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Bulgaru, V.I.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Ghendov-Moşanu, A.A.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Sturza, R.A.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Popescu, L.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Netreba, N.N.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> </creators> <titles> <title xml:lang='ro'>CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare</title> </titles> <publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher> <publicationYear>2012</publicationYear> <relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISSN' relationType='IsPartOf'>1857-0615</relatedIdentifier> <subjects> <subject schemeURI='http://udcdata.info/' subjectScheme='UDC'>338.439.6:663/664</subject> </subjects> <dates> <date dateType='Issued'>2012-12-03</date> </dates> <resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Journal article</resourceType> <formats> <format>application/pdf</format> </formats> </resource>
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN