IBN
Închide
Capcanari Tatiana
Cuvinte-cheie (111): miere (2), walnut oil (2), honey (2)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 8. Publicaţii peste hotare - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 6

2021 - 11

Aspects of walnut oil (Juglans Regia L.) application for new functional products obtaining
Radu Oxana , Baerle Alexei , Capcanari Tatiana , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-93
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bee honey: history, characteristics, properties, benefits and adulteration in the beekeeping sector
Chirsanova Aurica1 , Capcanari Tatiana1 , Boiştean Alina1 , Khanchel Imen2
1 Technical University of Moldova,
2 Manouba University
Journal of Social Sciences
Nr. 4(3) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 21 September, 2021. Descarcări-109. Vizualizări-547
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumer behavior related to iodine-rich foods intake in the Republic of Moldova
Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-90
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the color as a characterization parameter of honey from Tunisia, Romania and Moldova
Boiştean Alina , Chirsanova Aurica , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-498
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(45) / 2021 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Innovation strategies of functional plant milk production based on hemp (Cannabis Sativa L.) seeds
Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Radu Oxana , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-106
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) flour impact on bread quality
Chirsanova Aurica1 , Capcanari Tatiana1 , Gîncu Ecaterina2
1 Technical University of Moldova,
2 Academy of Economic Studies of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 6 April, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-188
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lactose free yogurt technology development for personalized nutrition
Capcanari Tatiana , Chirsanova Aurica , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Palynological, physico-chemical and biologically active substances profile in some types of honey in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Capcanari Tatiana , Boiştean Alina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-114
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products
Popovici Violina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-519
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Boiştean Alina , Reşitca Vladislav , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-314
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Evaluation of total carotenoid content in functional food products enriched with rosehip powder (Rosa Canina)
Popovici Violina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Radu Oxana , Capcanari Tatiana , Popovici Cristina
Technical University of Moldova
Achievements and perspectives of modern chemistry
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2.
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-22. Vizualizări-522
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 5

Emulsions alimentaires - aspects technologiques et nutritionnels
Capcanari Tatiana , Paladi Daniela , Popovici Cristina
Université Technique de Moldavie
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-397
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microstructure and rheological behavor of emulsions with improved nutritional value
Capcanari Tatiana , Popovici Cristina , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-444
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Procédé d'obtention de confiture de fruits à faible teneur en saccharose
Paladi Daniela , Capcanari Tatiana
Université Technique de Moldavie
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-389
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The evolution of food products consumption in Republic of Moldova in the demographic transition period
Covaliov (Boaghi) Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Mija Nina1 , Deseatnicova Olga1 , Opopol Nicolae2
1 Technical University of Moldova,
2 National Agency for Public Health
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 20 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-495
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traceability of wine - a criterion of quality and food safety for the consumer
Covaci Ecaterina , Capcanari Tatiana , Lesanu Alexandra
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 22 February, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-1441
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Prospect of technology using for fruits storage by freezing
Capcanari Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-453
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Effect of nitrogen treatment on quality of cold pressed walnut oil
Popovici Cristina , Capcanari Tatiana , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-271
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 22