![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-06-13 22:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:663/664 (2) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1543) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (604) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1500) |
![]() CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.6:663/664 | ||||||
Pag. 6-33 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Crossref XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'> <head> <doi_batch_id>ibn-206192</doi_batch_id> <timestamp>1719913526</timestamp> <depositor> <depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name> <email_address>[email protected]</email_address> </depositor> <registrant>Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova</registrant> </head> <body> <journal> <journal_metadata> <full_title>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală</full_title> <issn media_type='print'>18570615</issn> </journal_metadata> <journal_issue> <publication_date media_type='print'> <year>2012</year> </publication_date> <issue>4</issue> </journal_issue> <journal_article publication_type='full_text'><titles> <title>CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare</title> </titles> <contributors> <person_name sequence='first' contributor_role='author'> <given_name>Elena</given_name> <surname>Cristea</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Viorica</given_name> <surname>Bulgaru</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Aliona</given_name> <surname>Ghendov-Moşanu</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Rodica</given_name> <surname>Sturza</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Liliana</given_name> <surname>Popescu</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Natalia</given_name> <surname>Netreba</surname> </person_name> </contributors> <publication_date media_type='print'> <year>2012</year> </publication_date> <pages> <first_page>6</first_page> <last_page>33</last_page> </pages> </journal_article> </journal> </body> </doi_batch>
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN