![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-06-13 22:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.6:663/664 (2) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1540) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (603) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1498) |
![]() CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.6:663/664 | ||||||
Pag. 6-33 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Cristea, E.</dc:creator> <dc:creator>Bulgaru, V.I.</dc:creator> <dc:creator>Ghendov-Moşanu, A.A.</dc:creator> <dc:creator>Sturza, R.A.</dc:creator> <dc:creator>Popescu, L.</dc:creator> <dc:creator>Netreba, N.N.</dc:creator> <dc:date>2012-12-03</dc:date> <dc:source>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală (4) 6-33</dc:source> <dc:title>CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN