32 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.667 (1) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 TURCULEȚ, Nadejda, BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, CRISTEA, Elena, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, GUREV, Angela, DRAGANCEA, Veronica, DESEATNICOVA, Olga, DODON, Adelina. Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 118-135. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.667 | ||||||
Pag. 118-135 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
|
CZU: 664.667
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN