Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale
Закрыть
31 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.667 (1)
Хлебопекарное производство (хлебопечение). Хлеб. Мучные кондитерские изделия (72)
SM ISO690:2012
TURCULEȚ, Nadejda, BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, CRISTEA, Elena, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, GUREV, Angela, DRAGANCEA, Veronica, DESEATNICOVA, Olga, DODON, Adelina. Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 118-135.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

Pag. 118-135

Turculeț Nadejda, Bantea-Zagoreanu Valentina, Cristea Elena, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Gurev Angela, Dragancea Veronica, Deseatnicova Olga, Dodon Adelina
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 664.667
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267