IBN
Закрыть
Deseatnicova Olga
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 13. Publicaţii peste hotare - 3.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 11
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 5

Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-104
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-81
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-132
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ice cream - food matrix for functional product with grape skin addition
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-99
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta
Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Czech Journal of Food Sciences
Nr. 4(40) / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-81
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 3

Dietary improvement of the iron statute of the rats with experimental anemia
Sturza Rodica1 , Gudumac Valentin2 , Deseatnicova Olga1 , Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
One Health and Risk Management
Nr. 2(1) / 2021 / ISSN 2587-3458 / ISSNe 2587-3466
Disponibil online 28 December, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-220
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Chirsanova Aurica , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-88
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Railean Mariana1 , Deseatnicova Olga1 , Suhodol (Motruc) Natalia1 , Socaciu Carmen2 , Pintea Adela Mariana2 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-218
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 3

Consumer behavior related to salt intake in the Republic of Moldova
Chirsanova Aurica , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Boiştean Alina , Reşitca Vladislav , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-15. Vizualizări-386
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potential application of hippophae rhamnoides in wheat bread production
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Patraș Antoanela2 , Sturza Rodica1 , Pădureanu Silvica2 , Deseatnicova Olga1 , Turculeț Nadejda1 , Boeştean Olga1 , Niculaua Marius3
1 Technical University of Moldova,
2 „Ion Ionescu de la Brad” University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine ,Iaşi,
3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 6(25) / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 5 April, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-547
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-293
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Microstructure and rheological behavor of emulsions with improved nutritional value
Capcanari Tatiana , Popovici Cristina , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Ed. 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-458
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The evolution of food products consumption in Republic of Moldova in the demographic transition period
Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Mija Nina1 , Deseatnicova Olga1 , Opopol Nicolae2
1 Technical University of Moldova,
2 National Agency for Public Health
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 20 March, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-526
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Moisture–sorption capacity of walnut kernel, shell and membrane septum (Juglans Regia L)
Boaghe Eugenia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-397
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of extraction process of biological active substances from pre–treated grape seeds in pulsed electric field
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Andrei1 , Deseatnicova Olga1 , Dikusar Galina1 , Cherecheş Tudor2
1 Technical University of Moldova,
2 UPS PILOT ARM LTD
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-370
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of natural and synthetic antioxiadants on the oxidation stability of heat treated walnut oil (Juglans Regia l.)
Popovici Cristina1 , Alexe Petru2 , Dmitrieva Ecaterina1 , Deseatnicova Olga1
1 Technical University of Moldova,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-356
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Effect of nitrogen treatment on quality of cold pressed walnut oil
Popovici Cristina , Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume II. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-278
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects of using grape seed oil for production of functional mayonnaise emulsions
Capcanari Tatiana , Popovici Cristina , Deseatnicova Olga , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-282
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prospects of using walnut oil cake in food industry
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Volume I. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-289
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 1

The efficiency of the iron fortification and the quality control of the final enriched bakery products
Ciobanu Corina , Deseatnicova Olga , Ciumac Jorj
Technical University of Moldova
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 10 September, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 20