Popescu Liliana
Articole în reviste din RM - 11, Descărcări - 341, Vizualizări - 7616
Dry-aged beef: color parameters and sensory characteristics |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 November, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-122 |
Color stability of yogurt with yellow food dye from safflower (Carthamus Tinctorius L) |
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Baerle Alexei , Savcenco Alexandra , Tatarov Pavel |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-558 |
Effects of lactose hydrolysis and milk type on the quality of lactose-free yoghurt |
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica , Siminiuc Rodica |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-48. Vizualizări-458 |
Effects of natural bioactive compounds on microbial safety and quality of dairy products |
Popescu Liliana |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 2 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-21. Vizualizări-439 |
Lactose intolerance and the importance of lactose-free dairy products in this condition (review) |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana , Siminiuc Rodica |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-93. Vizualizări-811 |
Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oil |
Radu Oxana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Popescu Liliana |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-701 |
Antimicrobial properties of berry powders in cream cheese |
Sturza Rodica , Sandulachi Elisaveta , Cojocari Daniela , Balan Greta , Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-19. Vizualizări-939 |
Gelato quality characteristics manufactured from natural ingredients |
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 27 January, 2020. Descarcări-15. Vizualizări-683 |
Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționale |
Ghendov-Moşanu Aliona , Popescu Liliana , Lung Ildico , Opriș Ocsana-Ileana , Soran Maria-Loredana , Sturza Rodica |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(51) / 2018 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 7 February, 2019. Descarcări-34. Vizualizări-848 |
Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice |
Bantea-Zagoreanu Valentina , Popescu Liliana , Canja Ana |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 18 December, 2015. Descarcări-72. Vizualizări-1198 |
Studiul hidratării boabelor de soriz |
Popescu Liliana , Ciumac Jorj , Gutium O. |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3 / 2012 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 December, 2013. Descarcări-2. Vizualizări-859 |