Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 4. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 3
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Analysis of the physical properties of fruit yogurt ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-65 |
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-90 |
Influența fructelor asupra proprietăților organoleptice ale iaurtului din lapte de capră și vacă ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Ştiinţa Agricolă |
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202 |
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-53 |
Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-144 |
The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-222 |
Evaluarea intensității culorii iaurtului cu fructe ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-322 |
Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-58. Vizualizări-580 |
Valorificarea laptelui de capră în iaurt ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 28 January, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-347 |
Authentification of some local raw materials with high biologycal value ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-451 |