Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Modificările caracteristicilor fizico-chimice a iaurtului cu pomușoare la depozitare |
Cușmenco Tatiana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 227-230. |
Disponibil online 10 October, 2023 |
The impact of berries on the evolution of yoghurt acidity |
Cușmenco Tatiana , Macari Ana , Bulgaru Viorica , Netreba Natalia , Dianu Irina , Sandu Iuliana |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 40-40. |
Disponibil online 4 January, 2024 |
Analysis of the physical properties of fruit yogurt |
Cușmenco Tatiana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 71-71. |
Disponibil online 24 January, 2023 |
Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits |
Bulgaru Viorica , Sandulachi Elisaveta , Cușmenco Tatiana |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 74-74. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Evaluarea intensității culorii iaurtului cu fructe |
Cușmenco Tatiana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. . 407-410. |
Disponibil online 24 June, 2020 |
Valorificarea laptelui de capră în iaurt |
Cușmenco Tatiana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. . 488-491. |
Disponibil online 28 January, 2020 |
Authentification of some local raw materials with high biologycal value |
Cușmenco Tatiana , Macari Artur , Subotin Iurie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 77-82. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
1-13 of 13