IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2019-10-17 19:48
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)
  2018  (5 din 6)
  2017  (5 din 6)
  2016  (5 din 6)
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZU
Articole1984346134173
Volume171820649
Total2156166783
Dinamica articolelor în dependenţă de numărul autorilor
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Distribuirea autorilor revistei pe ţări
Periodicitatea de apariţie a numerelor revistei
Distribuirea autorilor în funcție de sex
Dinamica descărcărilor publicațiilor pe ani

Vizualizări   120Descărcări   34

Conţinutul numărului de revistă

Eduard Grama, noul ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare

2-2

Determinarea normei de plantare - factor important al sporirii productivităţii şi calităţii cartofului

5-12
Iliev Petru

Polizaharide de origine vegetală - stabilizatori de perspectivă pentru fabricarea umpluturilor termostabile din fructe, pomuşoare şi legume

13-17
Cropotova Janna, Popel Svetlana, Pîrgari Elena

Starea plantaţiilor viticole şi particularităţile de tăiere în uscat a viţei-de-vie în anul 2016

18-23
Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Botnarenco Andrei, Antoci Alexandru, Condur Maria, Cucu Valentina, Furculiţă Gheorghe

Evidenţierea unor fenotipuri ale soiului fetească neagră în Republica Moldova

24-25
Mîţu Alexei

Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe

26-29
Soldatenco Eugenia, Roșca Oleg, Cuharschi Mihail, Taran Nicolae

Conţinutul reziduului de pesticide şi diminuarea acestuia în vinurile albe şi roşii

29-32
Rusu Emilian, Obadă Leonora, Nemţeanu Silvia, Sireţeanu L., Castraveţ Gheorghe

Cinetica extragerii componentelor solubile din stejar în distilatul de vin

32-35
Bounegru Tudor, Rusu Serghei

Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie

35-39
Prida Ion, Krajevskaia Alla, Ialovaia Antonina, Sturza Rodica, Chirca Elena

Influenţa diferitor tulpini de levuri asupra calităţii vinurilor- materie primă roze pentru spumante  

39-41
Barsova Oxana

Condiţiile comerţului de vin în antichitate

42-42