IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-06 11:16
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792450483285374148
Volume41321792044
Total6202772275329

Vizualizări   1167Descărcări   67

Conţinutul numărului de revistă

Moldova a semnat un acord de colaborare cu FAO pentru următorii patru ani 5-5
Ședinţa comitetului de supraveghere ENPARD 6-6
Calciul şi viţa-de-vie 7-10

CZU: 634.8:631.416.7

Dadu Constantin , Grigheli Gheorghe
Recomandări privind fondarea şi întreţinerea plantaţiilor de altoi, producătoare de material de înmulţire cu valoare biologică ridicată 10-14

CZU: 634.8:631.541:631.52(478.9)

Ungureanu Semion
Particularităţile agrotehnice şi de protecţie contra organismelor nocive la cultivarea soiurilor autohtone de viţă-de-vie în condiţiile Republicii Moldova 14-18

CZU: 634.8:631.5:632

Cuharschi Mihail , Cebanu Vitalie , Degteari Vladimir
Клоновая селекция некоторых местных сортов винограда в Республике Молдова 19-21

CZU: 636.8.632.575.42

Mыцу A. , Казак Фёдор
Degenerarea - factor determinant în reducerea producţiei de cartof şi diminuarea calităţii tuberculilor 22-28

CZU: 632.38:635.21

Iliev Petru , Ilieva Irina , Meleca Anatolie , Matragun Pavel
Diversificarea sortimentală - o cale viabilă de creştere a consumului de fructe uscate 29-32

CZU: 664.854

Şleagun Galina , Chiseliova Maria
Creşterea şi productivitatea pomilor unor soiuri de păr altoiţi pe portaltoiul BA-29 în funcţie de sistemul de tăiere în perioada de formare 33-36

CZU: 634.13:631.542:582.734:631.153.2

Grosu Ion
Эффективность применения препарата Movento SC 100 в технологии возделывания томатов и огурцов 37-39

CZU: 635.21:632

Ильев Петр , Кисничян В. , Василаки Ю. , Ильева Ирина
Aspecte tehnologice ale pătlăgelelor vinete 40-42

CZU: 664.3:635.621

Linda Liudmila , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Pîrgaru Elena , Odobescu Ludmila
Современные технологические процессы сушки в обеспечении качества пищевой сельскохозяйственной продукции 43-46

CZU: 664.854

Шлягун Галина
Особенности резистентности растений калистефуса китайского (callistephus chinensis (L.) nees) к фузариозу 47-50

CZU: 635.939.982:631.528

Рудник-Иващенко О. , Шевель Л.
Identificarea corectării extractului şi a proprietăţilor organoleptice ale vinului prin adaos de glicerol de sinteză 51-59

CZU: 663.2

Scorbanova Elena , Degteari Natalia , Rînda Parascovia , Tampei Olga
Excursie enologică la trei crame „boiereşti” din Moldova de peste Prut 59-61

CZU: 663.2:338.48

Timuş Asea
Apreciere binemeritată 62-62
Istoria cercetărilor știinţifice în domeniul viticulturii şi vinificaţiei din Moldova 63-63

CZU: [001.891:634.8+663.2](478)(091)

In memoriam. К юбилею Н.И. Гузуна 64-64

CZU: 63(478)(092)

Vinul sp umant și gastronomia 65-66