IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2019-11-01 14:22
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)
  2018  (5 din 6)
  2017  (5 din 6)
  2016  (5 din 6)
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZU
Articole1983748122173
Volume171513644
Total2155261766
Dinamica articolelor în dependenţă de numărul autorilor
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Distribuirea autorilor revistei pe ţări
Periodicitatea de apariţie a numerelor revistei
Distribuirea autorilor în funcție de sex
Dinamica descărcărilor publicațiilor pe ani

Vizualizări   40Descărcări   12

Conţinutul numărului de revistă

Studiul comparativ al diferitor metode de identificare taxonomică a tulpinilor de levuri izolate din centrul vitivinicol „Purcari” 

5-8
Soldatenco Olga

Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  

8-11
Găină Boris, Cobirman Galina, Golubi Roman

Studiul compoziţiei fizico-chimice a cupajelor de vinuri pentru spumante albe în baza soiurilor Viorica şi Floricica

11-15
Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Soldatenco Olga, Roşca Olga, Ungureanu Semion, Ponomariova Irina, Urâtu Dionis

Sulful şi strugurii

15-19
Dadu Constantin, Grigheli Gheorghe, Cebanu Vitalie, Cuharschi Mihail

Fierul şi strugurii

20-24
Dadu Constantin, Grigheli Gheorghe, Cebanu Vitalie, Cuharschi Mihail

Soiuri de struguri de selecţie nouă: legenda şi floricica istoria creării, agrobiologia, agrotehnica, protecţia şi tehnologia producerii vinului

24-34
Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Taran Nicolae, Olari Fiodor, Craveţ Natalia, Antoci Alexandru, Degteari Vladimir

Влияние регуляторов роста на урожайность и степень вызревания однолетнего прироста сортов винограда

35-38
Гинда Елена

Cultura de vară a cartofului - metodă de producere a seminţei de calitate

39-43
Iliev Irina

Водный и пищевой режимы картофеля

44-46
Гуманюк Алексей

Comportarea unor soiuri noi de căpşun în condiţiile pedoclimatice din Republica Moldova

47-50
Caraman Ion, Tcaci Valentina, Gherasimova Elena, Crivaia Parascovia

Aronia Melanocarpa (Michx.) elliot. cultură de perspectivă pentru Republica Moldova

50-57
Roşca Ion, Donea Victor, Donea Ecaterina, Dadu Constantin, Sava Parascovia

Metode de pregătire a materiei prime vegetale pentru CO2-extracţia superc ritică

58-61
Caragia Vavil, Migalatiev Olga, Carelina Marina

Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare

61-67
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana

Elaborarea regimului de sterilizare a conservelor, cu utilizarea instalaţiei EBI 10-T-230

67-71
Caragia Vavil, Vîcerova Larisa, Migalatiev Olga

Seminar în cadrul expoziţiei internaţionale specializate

71-74

„Ziua Fructelor” la Telenești

75-75