IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2021-06-18 13:13
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (3 din 6)31
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
  2013  (6 din 6)130
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole50810345110073091
Volume35156001195
Total5431190512202

Vizualizări   660Descărcări   80

Conţinutul numărului de revistă

Studiul comparativ al diferitor metode de identificare taxonomică a tulpinilor de levuri izolate din centrul vitivinicol „Purcari” 

5-8

CZU: 663.252.41

Soldatenco Olga

Potenţialul economic și social obţinut în urma utilizării produselor secundare vitivinicole  

8-11
Găină Boris, Cobirman Galina, Golubi Roman

Studiul compoziţiei fizico-chimice a cupajelor de vinuri pentru spumante albe în baza soiurilor Viorica şi Floricica

11-15

CZU: 663.225:631.5

Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Soldatenco Olga, Roşca Olga, Ungureanu Semion, Ponomariova Irina, Urâtu Dionis

Sulful şi strugurii

15-19
Dadu Constantin, Grigheli Gheorghe, Cebanu Vitalie, Cuharschi Mihail

Fierul şi strugurii

20-24
Dadu Constantin, Grigheli Gheorghe, Cebanu Vitalie, Cuharschi Mihail

Soiuri de struguri de selecţie nouă: legenda şi floricica istoria creării, agrobiologia, agrotehnica, protecţia şi tehnologia producerii vinului

24-34
Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Taran Nicolae, Olari Fiodor, Craveţ Natalia, Antoci Alexandru, Degteari Vladimir

Влияние регуляторов роста на урожайность и степень вызревания однолетнего прироста сортов винограда

35-38

CZU: 634.8:[631.559:57.05](478)

Гинда Елена

Cultura de vară a cartofului - metodă de producere a seminţei de calitate

39-43

CZU: 635+21:638.562:631.53

Ilieva Irina

Водный и пищевой режимы картофеля

44-46

CZU: 631:6:635.21:631.6

Гуманюк Алексей

Comportarea unor soiuri noi de căpşun în condiţiile pedoclimatice din Republica Moldova

47-50

CZU: 631.32.529(472.9)

Caraman Ion, Tcaci Valentina, Gherasimova Elena, Crivaia Parascovia

Aronia Melanocarpa (Michx.) elliot. cultură de perspectivă pentru Republica Moldova

50-57
Roşca Ion, Donea Victor, Donea Ecaterina, Dadu Constantin, Sava Parascovia

Metode de pregătire a materiei prime vegetale pentru CO2-extracţia superc ritică

58-61

CZU: 664.314+665.3

Caragia Vavil, Migalatiev Olga, Carelina Marina

Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare

61-67
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana

Elaborarea regimului de sterilizare a conservelor, cu utilizarea instalaţiei EBI 10-T-230

67-71

CZU: 664.91+664.933

Caragia Vavil, Vîcerova Larisa, Migalatiev Olga

Seminar în cadrul expoziţiei internaţionale specializate

71-74

„Ziua Fructelor” la Telenești

75-75