IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2021-09-15 04:19
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (3 din 6)31
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
  2013  (6 din 6)130
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole50811254012343141
Volume35167191557
Total5431292592791

Vizualizări   651Descărcări   75

Conţinutul numărului de revistă

Particularitățile de tăiere a pomilor

3-6

CZU: 634.1:631.542

Donica Ilie, Donică Andrei

Диагностика вируса ямчатости древесины яблони методом иммуно-ферментного анализа

7-9

CZU: 634.11+632.3.

Проданюк Леонид

Perfecționarea sistemului de tăiere a pomilor de măr pe rod în plantațiile intensive

10-13

CZU: 634.11:631.542

Donica Ilie, Donică Andrei, Donica Maria

Азот и виноград

13-21

CZU: 631.84+634.8

Даду Константин, Григель Г.

Evidențierea și selectarea tulpinilor de levuri cu însușiri tehnologice avansate din plaiul vitivinicol „Purcari” pentru producerea vinurilor albe și roșii cu tipicitate locală

22-25

CZU: 663.2:663.125:663.131

Taran Nicolae, Soldatenco Olga, Bostan Victor, Chiosa Nicolae

Profilul antocianic și caracteristicile spectrometrice ale vinurilor roșii produse în aria delimitată pentru indicația geografică protejată „Ștefan-Vodă”

25-30

CZU: 663.222

Obadă Leonora, Scorbanova Elena, Coşnete Maria, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu (Covalciuc) Olga, Nemţeanu Silvia, Rînda Parascovia

Determinarea influenței tulpinilor de levuri asupra stării igienice a vinurilor albe seci

30-34

CZU: 663.25:663.12

Soldatenco Olga, Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana, Morari Boris, Rudoi Alexandru

Particularităti tehnologice în cultivarea agrișului

35-40

CZU: 634.726(478)

Dadu Constantin, Sava Parascovia, Donea Victor, Bucaţel Vasile, Paraschiv Gheorghe

Эффективность применения препарата CHALLENGE 600 SC в технологии возделывания лука и моркови

41-45

CZU: 635.21:632

Ильев Петр, Кисничян В., Василаки Ю., Ильева Ирина

Productivitatea tomatelor în funcție de combinația altoi-portaltoi

46-50

CZU: 635.64:658.562:631.54

Guțu Margareta, Iliev Petru, Roşca Victor

Dracila obișnuită (Berberis vulgaris L.) - plantă alimentară și medicinală

51-58

CZU: 582.675.34+634.746+633.88

Dadu Constantin, Donea Victor, Sava Parascovia, Paraschiv Gheorghe, Bucaţel Vasile

Лимитирующим фактором высоких урожаев томатов  в Молдове всегда был дефицит естественного увлажнения

58-62

CZU: 581.5:631.6:635.64

Градинар Д.

Создания ранних детерминантных гибридов томата универсального назначения

63-65

CZU: 631/52:635.646

Питюл М.

Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce)

66-68

CZU: 637.118(128)

Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana

Власов Вячеслав Всеволодович

69-70

CZU: 63(477)(092)

Даду Константин, Доника Илие, Таран Николай, Доня Виктор, Магер Михаил

Gheorghe Caldare – ctitor a peste 50 de promoții de specialiști în sectorul vitivinicol

71-71

CZU: 663.2(478)(092)

Vacarciuc Liviu, Nicolaescu Gheorghe