IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-06 20:01
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792450943285374148
Volume41321942044
Total6202772885329

Vizualizări   677Descărcări   38

Conţinutul numărului de revistă

Ion Sula: „am acceptat funcţia de ministru ca pe o provocare şi ca pe o mare responsabilitate” 4-5
Sula Ion
Caracteristica fitometrică a pomilor unor soiuri de măr altoiţi pe portaltoiul M-9 6-9

CZU: 634.11:631.542.3

Grosu Ion
Starea actuală şi tendinţele de dezvoltare a pomiculturii 9-12

CZU: 634.1:658.8:530.19

Mladinoi Vasile , Procudin Mihail , Dumitraş Angela
Particularităţile utilizării îngrăşămintelor minerale şi stabilirea sarcinii butucilor la viţa-de-vie 12-17
Dadu Constantin , Grigheli Gheorghe , Cuharschi Mihail
Cerinţe noi la crearea varietăţilor de viţă-de-vie cu efect economic şi ecologic 18-24

CZU: 634.8.632:575.42

Găină Boris , Alexandrov Eugeniu , Sartorri E. , Novosadiuc Iu.
Particularităţile dezvoltării soiului Cardinal în funcţie de vigoarea de creştere a butucilor 25-27

CZU: 634.86:631.535(478)

Godoroja Mariana
Studiul condiţiilor ampeloecologice pentru producerea vinurilor cu denumire de origine în Ucraina 28-30

CZU: 634.8:663.2:581.5

Bulaeva Iulia , Chisili Serghei
Utilizarea standardelor în sectorul băuturilor alcoolice - oportunităţi şi avantaje 31-33

CZU: 613.81:663.5

Antohi Maria , Ponomariova Irina , Chiriac Alexandra , Tcaciuc Liudmila , Roşca Tamara , Cogălniceanu Tatiana , Diacov Tatiana , Sava Angela
Utilizarea Chitosanului la limpezirea musturilor 33-36

CZU: 663.2.252.3

Nemţeanu Silvia
Comparative analysis of the techniques used to reduce alcohol level in wines 37-39

CZU: 663.252:631.5

Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Manipulările vinului 40-41
Ушел из жизни Шапа Всеволод Антонович 42-42
Магер Михаил