IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2020-04-20 08:09
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)16
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole363237224362581
Volume285983987
Total391297051423

Vizualizări   281Descărcări   51

Conţinutul numărului de revistă

Recomandări privind utilizarea borhotului de cereale în calitate de fertilizant pentru culturile de câmp (Aprobate la Consiliul științific al ISPHTA)

2-9

CZU: 661.722+664.6/7+636.087.1

Bounegru Tudor, Stiţiuc Mihail, Plămădeală Vasile, Ciuris Andrei

Сера и виноград

10-12

CZU: 631.41+634.8

Даду К.

Цинк и виноград

13-18

CZU: 631.41+634.8

Григель Г., Даду К.

Particularitățile de cultivare și evaluarea potențialului oenologic al soiului Viorica pentru producerea vinurilor organice, cu indicație geografică și denumire de origine (Ig și Dop)  

19-26

CZU: 634.85.631.5:632

Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Taran Nicolae, Craveţ Natalia, Antoci Alexandru, Degteari Vladimir

Modificările cantitative și calitative privind dezvoltarea culturilor nucifere în ultimii ani

26-28

CZU: 634.1:6.94

Mladinoi Vasile

Cultura cătinii-albe

28-30

CZU: 634.743:631.5

Caraman Ion, Gherasimova Elena, Tcaci Valentina

Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  

31-34

CZU: 664.66

Popel Svetlana, Draganova Elena, Pîrgari Elena, Parşacova Lidia, Cropotova Janna, Colesnicenco Alexandra, Albul(Zîreanova) Elena, Vîcerova Larisa, Pujailo Evdochia

Технология майонезных  соусов как функциональных продуктов питания

35-37

CZU: 664.346

Паршакова Л., Попель С., Пыргарь Е. , Драганова Е., Колесниченко А., Зырянова Е., Вычерова Л.

Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă

38-40

CZU: 637.1:637.147.34

Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana

Mihail Cuharschii - model de cucerire a Olimpului șiințific

41-41

CZU: 63(478)(092)

Dadu Constantin