IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-04 12:42
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numere înregistrate

  2022  (2 din 2)18
  2021  (2 din 2)15
  2019  (3 din 6)46
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
  2013  (6 din 6)130
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2022
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5561739902568357131
Volume39244431986
Total5951984334554

Vizualizări   813Descărcări   70

Conţinutul numărului de revistă

Recomandări privind utilizarea borhotului de cereale în calitate de fertilizant pentru culturile de câmp (Aprobate la Consiliul științific al ISPHTA)

2-9

CZU: 661.722+664.6/7+636.087.1

Bounegru Tudor , Stiţiuc Mihail , Plămădeală Vasile , Ciuris Andrei

Сера и виноград

10-12

CZU: 631.41+634.8

Даду Константин , Григель Г.

Цинк и виноград

13-18

CZU: 631.41+634.8

Григель Г. , Даду Константин

Particularitățile de cultivare și evaluarea potențialului oenologic al soiului Viorica pentru producerea vinurilor organice, cu indicație geografică și denumire de origine (Ig și Dop)  

19-26

CZU: 634.85.631.5:632

Cuharschi Mihail , Cebanu Vitalie , Taran Nicolae , Craveţ Natalia , Antoci Alexandru , Degteari Vladimir

Modificările cantitative și calitative privind dezvoltarea culturilor nucifere în ultimii ani

26-28

CZU: 634.1:6.94

Mladinoi Vasile

Cultura cătinii-albe

28-30

CZU: 634.743:631.5

Caraman Ion , Gherasimova Elena , Tcaci Valentina

Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  

31-34

CZU: 664.66

Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Vîcerova Larisa , Pujailo Evdochia

Технология майонезных  соусов как функциональных продуктов питания

35-37

CZU: 664.346

Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Е. , Драганова Е. , Колесниченко Александра , Зырянова Е. , Пужайло Е. , Вычерова Л.

Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă

38-40

CZU: 637.1:637.147.34

Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana

Mihail Cuharschii - model de cucerire a Olimpului șiințific

41-41

CZU: 63(478)(092)

Dadu Constantin