IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2019-08-22 09:58
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)
  2018  (5 din 6)
  2017  (5 din 6)
  2016  (5 din 6)
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZU
Articole198272836117
Volume171235351
Total2153963387
Dinamica articolelor în dependenţă de numărul autorilor
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Distribuirea autorilor revistei pe ţări
Periodicitatea de apariţie a numerelor revistei
Distribuirea autorilor în funcție de sex
Dinamica descărcărilor publicațiilor pe ani

Vizualizări   39Descărcări   9

Conţinutul numărului de revistă

Recomandări privind utilizarea borhotului de cereale în calitate de fertilizant pentru culturile de câmp (Aprobate la Consiliul științific al ISPHTA)

2-9
Bounegru Tudor, Stiţiuc Mihail, Plămădeală Vasile, Ciuris Andrei

Сера и виноград

10-12
Даду К.

Цинк и виноград

13-18
Григель Г., Даду К.

Particularitățile de cultivare și evaluarea potențialului oenologic al soiului Viorica pentru producerea vinurilor organice, cu indicație geografică și denumire de origine (Ig și Dop)  

19-26
Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Taran Nicolae, Craveţ Natalia, Antoci Alexandru, Degteari Vladimir

Modificările cantitative și calitative privind dezvoltarea culturilor nucifere în ultimii ani

26-28
Mladinoi Vasile

Cultura cătinii-albe

28-30
Caraman Ion, Gherasimova Elena, Tcaci Valentina

Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă  

31-34
Popel Svetlana, Draganova Elena, Pîrgari Elena, Parşacova Lidia, Cropotova Janna, Colesnicenco Alexandra, Albul(Zîreanova) Elena, Vîcerova Larisa, Pujailo Evdochia

Технология майонезных  соусов как функциональных продуктов питания

35-37
Паршакова Л., Попель С., Пыргарь Е. , Драганова Е., Колесниченко А., Зырянова Е., Вычерова Л.

Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă

38-40
Iorga Eugen, Voitco Elena, Achimova Tatiana, Rabotnicova Liudmila, Crucirescu Diana

Mihail Cuharschii - model de cucerire a Olimpului șiințific

41-41
Dadu Constantin