IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-04 09:53
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792450693285374148
Volume41321872044
Total6202772565329

Vizualizări   920Descărcări   57

Conţinutul numărului de revistă

Bazele ştiinţifice de producere a cartofului în Republica Moldova 2-2

CZU: 635.21(478)

Bucarciuc Victor
Кальций и виноград   5-8

CZU: 634.8:631.416.7

Даду Константин , Григель Г.
Evaluarea economică a tehnologiilor de cultivare a plantelor pomicole 8-10

CZU: 634∙1:631∙1

Mladinoi Vasile
Importanţa aplicării îngrăşămintelor foliare la producerea cartofului de consum 10-14

CZU: 635.21:631.8

Iliev Petru
Monitorizarea şi combaterea afidelor- vectori de răspândire a viruşilor în câmpurile cartofului penru sămânţă 14-20

CZU: 635.21:632

Iliev Petru , Ilieva Irina
Cu privire la obţinerea distilatelor de vin din soiuri roşii de struguri. Partea II. Procesarea strugurilor după tehnologia vinurilor roşii 21-25

CZU: 663.222+663.252.4+663.551.1

Bounegru Tudor , Crasnoşciocova Margareta , Alexandrovici Valentina , Rusu Serghei , Olaru Constantin , Scorbanova Elena , Degteari Natalia , Stiţiuc Mihail
Compoziţia fizico-chimică a vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Valul lui Traian” 26-31

CZU: 663.253

Obadă Leonora , Rusu Emilian , Arpentin Gheorghe , Golenco Lidia , Cibuc Mariana , Grosu (Covalciuc) Olga , Nemţeanu Silvia
Utilizarea fermentaţiei malolactice la producerea vinurilor roşii tinere 32-35

CZU: 663.2

Borta Ion
Profilul antocianic şi caracteristica spectrometrică ale vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru IGP „Valul lui Traian” 35-40

CZU: 663.222

Obadă Leonora , Rusu Emilian , Arpentin Gheorghe , Golenco Lidia , Cibuc Mariana , Grosu (Covalciuc) Olga , Nemţeanu Silvia
În memoram. Elizaveta Moroşan, conferenţiar universitar, doctor în agricultură (24.07.1940 – 16.06.2016) 41-41

CZU: 63(478)(092)

Cimpoieş Gheorghe , Vrancean Vasile , Nicolaescu Gheorghe
Operaţii în verde la viţa-de-vie 42-42

CZU: 634.8

Iluminarea şi aeraţia coroanei butucului - factori importanţi la fondarea plantaţiilor viticole de tip nou 43-43

CZU: 634.8:631.542

Botnarenco Andrei , Magher Maria , Rapcea Mihail , Antoci Alexandru