IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2020-03-31 12:04
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)16
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole363341385152581
Volume287258994
Total391413961509

Vizualizări   265Descărcări   39

Conţinutul numărului de revistă

Bazele ştiinţifice de producere a cartofului în Republica Moldova

2-2

CZU: 635.21(478)

Bucarciuc Victor

Кальций и виноград  

5-8

CZU: 634.8:631.416.7

Даду К.

Evaluarea economică a tehnologiilor de cultivare a plantelor pomicole

8-10

CZU: 634∙1:631∙1

Mladinoi Vasile

Importanţa aplicării îngrăşămintelor foliare la producerea cartofului de consum

10-14

CZU: 635.21:631.8

Iliev Petru

Monitorizarea şi combaterea afidelor- vectori de răspândire a viruşilor în câmpurile cartofului penru sămânţă

14-20

CZU: 635.21:632

Iliev Petru

Cu privire la obţinerea distilatelor de vin din soiuri roşii de struguri. Partea II. Procesarea strugurilor după tehnologia vinurilor roşii

21-25

CZU: 663.222+663.252.4+663.551.1

Bounegru Tudor, Crasnoşciocova Margareta, Alexandrovici Valentina, Rusu Serghei, Olaru Constantin, Scorbanova Elena, Degteari Natalia, Stiţiuc Mihail

Compoziţia fizico-chimică a vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Valul lui Traian”

26-31

CZU: 663.253

Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu Olga, Nemţeanu Silvia

Utilizarea fermentaţiei malolactice la producerea vinurilor roşii tinere

32-35

CZU: 663.2

Borta Ion

Profilul antocianic şi caracteristica spectrometrică ale vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru IGP „Valul lui Traian”

35-40

CZU: 663.222

Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu Olga, Nemţeanu Silvia

În memoram. Elizaveta Moroşan, conferenţiar universitar, doctor în agricultură (24.07.1940 – 16.06.2016)

41-41

CZU: 63(478)(092)

Cimpoieş Gheorghe, Vrancean Vasile, Nicolaescu Gheorghe

Operaţii în verde la viţa-de-vie

42-42

CZU: 634.8

Iluminarea şi aeraţia coroanei butucului - factori importanţi la fondarea plantaţiilor viticole de tip nou

43-43

CZU: 634.8:631.542

Botnarenco Antoci, Magher Maria, Rapcea Mihail, Antoci Alexandru