IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-17 10:05
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90)14CZU
Nr. 1(89)9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88)10CZU
Nr. 1(87)8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86)7CZU
Nr. 1(85)8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84)15CZU
Nr. 3-4(81-82)16CZU
Nr. 1-2(79-80)15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78)8CZU
Nr. 5(77)10CZU
Nr. 4(76)9CZU
Nr. 3(75)10CZU
Nr. 1-2(73-74)14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72)16CZU
Nr. 4(70)13CZU
Nr. 3(69)10CZU
Nr. 2(68)15CZU
Nr. 1(67)11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66)19CZU
Nr. 4(64)12CZU
Nr. 3(63)12CZU
Nr. 2(62)12CZU
Nr. 1(61)11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60)23CZU
Nr. 4(58)14CZU
Nr. 3(57)14CZU
Nr. 2(56)12CZU
Nr. 1(55)13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54)15CZU
Nr. 5(53)14CZU
Nr. 4(52)14CZU
Nr. 3(51)14CZU
Nr. 2(50)15CZU
Nr. 1(49)17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48)16CZU
Nr. 5(47)20CZU
Nr. 4(46)22CZU
Nr. 3(45)26CZU
Nr. 2(44)26CZU
Nr. 1(43)20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (27.05.2022-27.05.2024)
  • C (21.07.2014-17.07.2017)
  • C (27.06.2013-27.06.2014)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792734753550374148
Volume41350852046
Total6203085605596

Vizualizări   745Descărcări   29

Conţinutul numărului de revistă

În anul 2014 agricultorii Moldovei au înregistrat succese frumoase 4-4
Ştiinţa - un factor definitoriu al succeselor noastre 5-7
Dadu Constantin
Înlăturarea mecanizată a frunzelor la lăstarii de altoi 8-9

CZU: 631.3-1/-9

Păsat Igor , Bradu Nicolai , Cebanu Ion
Perfecţionarea sortimentului de căpşun în Republica Moldova 10-11

CZU: 634.751+631.526.32

Caraman Ion , Tcaci Valentina , Crivaia Parascovia
Influenţa elementelor agrotehnice asupra potenţialului oenologic al unor soiuri noi autohtone de struguri pentru vin 12-16

CZU: 634.8:57:631.5:631.257:663.252

Cuharschi Mihail , Cebanu Vitalie , Obadă Leonora , Olari Tudor , Botnarenco Andrei , Antoci Alexandru , Craveţ Natalia
Productivitatea soiurilor de masă în funcţie de condiţiile ecologice ale regiunii 16-18

CZU: 634.8:663.21:631.95

Chisili Mihail , Chisili Serghei , Bondarenco Iurie , Dumitraş Angela , Dadu Vitalie
Descrierea ampelografică a soiului de struguri de masă TUDOR 19-20

CZU: 634.85:631.527(478.9)

Olari Tudor , Cogîlniceanu Ion , Lazariuc Andrei
Potenţialul agrobiologic şi productiv al soiurilor noi de masa 20-23

CZU: 634.85:631.5

Condur Maria , Cucu Valentina
Pagini din viticultura Moldovei medievale (considerente istorice şi arheologice) 24-26
Haheu Vasile , Bratco Dumitru
Оздоровление виноградной лозы от Agrobacterium vitis (var. tumefaciens) методом термотерапии 27-29

CZU: 634.8:632.953

Бондарчук В. , Султанова О. , Хаустов Е. , Dadu Dumitru
Биологический контроль сосущих вредителей на виноградных насаждениях северного Причерноморья Украины 30-34

CZU: 634.8:632.953

Константинова М.
Изменение ароматического комплекса в виноматериалах при производстве белых игристых вин резервуарным способом по усовершенствованной технологии 35-38

CZU: 663.224:663.15

Троцкий Иван
Omagiu adus profesorului-novator în oenologie - Gheorghe Agabalianţ 38-39
Vacarciuc Liviu
Mihail Gherasimov: professor-oenolog, chimist renumit 40-40
„Viţa-de-vie și vinul de-a lungul veacurilor” 41-42