IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-09-14 10:35
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792451853285374148
Volume41322102044
Total6202773955329

Vizualizări   1194Descărcări   74

Conţinutul numărului de revistă

Potenţialul productiv şi oenologic al soiurilor aligote şi riesling de rhin, altoite pe diferite soiuri de portaltoi 5-9

CZU: 634.8:663.25

Taran Nicolae , Ungureanu Semion , Roșca Oleg , Soldatenco Eugenia , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Recomandări privind utilizarea vinasei în calitate de fertilizant în plantaţiile de viţă-de-vie (Aprobate la Consiliul Ştiinţifi c al IŞPHTA ) (Continuare din nr. 1/2017) 10-14

CZU: 634.8:631.87

Bounegru Tudor , Stiţiuc Mihail , Crasnoşciocova Margareta , Plămădeală Vasile , Ciuris Andrei
Sectorul viticol al Republicii Moldova: sarcini de perspectivă 15-16

CZU: 634.8(478)

Găină Boris
Metodă de concentrare a soluţiilor şi extractelor prin îngheţare-dezgheţare 16-19

CZU: 542.61+542.65+663.24+663.26

Bounegru Tudor
Optimizarea regimurilor de fermentare a mustuielii la fabricarea vinurilor roşii seci 19-23

CZU: 663.252.4

Borta Ion
Влияние различных режимов сульфитации сусла при переработке винограда на стабильность белых сухих виноматериалов шардоне к колоидным и белковым помутнениям 23-26

CZU: 663.256.1

Христева Оксана
Adaptarea activităţii gospodăriilor pomicole la condiţiile economiei de piaţă 27-29

CZU: 634.1:330.313(478)

Mladinoi Vasile , Procudin Mihail , Nicolaescu Constantin , Dumitraş Angela
Conserve pe bază de fructe şi legume cu conţinut redus de zahăr pentru alimentaţia copiilor sugari şi de vârstă mică 29-31

CZU: 664.3:635.621

Iuşan Larisa , Terentieva Galina , Caragia Vavil
Valorificarea deşeurilor de tomate prin metoda de CO2-extracţie 31-32

CZU: 635.64:664

Migalatiev Victor , Migalatiev Olga
Капельное орошение безрассадных томатов в Приднестровском регионе 33-36

CZU: 626.8:635.64

Градинар Д. , Гуманюк Алексей
Водопотребление лука репчатого при капельном орошении в условиях Молдовы 36-38

CZU: 631.6:626.8:635.25

Полтавченко Ирина , Гуманюк Алексей
Vizită de lucru la Berlin -„Săptămâna verde” 38-40

CZU: 061.43:63(100)

Sava Parascovia
К 80-летию Кудрицкой Таисы Георгиевны 41-41

CZU: 66(478)(092)

Таран Николай , Скорбанова Е. , Солдатенко Е. , Пономарева И.
Crezul lui Ion Cogălniceanu 42-42
Alexei Mâţu un destin împlinit 42-42