IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-01 05:18
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2022.05.27-2024.05.27)
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792450873285374148
Volume41321932044
Total6202772805329

Vizualizări   894Descărcări   52

Conţinutul numărului de revistă

Eduard Grama, noul ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare 2-2
Determinarea normei de plantare - factor important al sporirii productivităţii şi calităţii cartofului 5-12

CZU: 635.21:631.543

Iliev Petru , Ilieva Irina
Polizaharide de origine vegetală - stabilizatori de perspectivă pentru fabricarea umpluturilor termostabile din fructe, pomuşoare şi legume 13-17

CZU: 664.84/.85/.86

Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena
Starea plantaţiilor viticole şi particularităţile de tăiere în uscat a viţei-de-vie în anul 2016 18-23

CZU: 634.8:631.542

Cuharschi Mihail , Cebanu Vitalie , Botnarenco Andrei , Antoci Alexandru , Condur Maria , Cucu Valentina , Furculiţă Gheorghe
Evidenţierea unor fenotipuri ale soiului fetească neagră în Republica Moldova 24-25

CZU: 634.8+632:575.42

Mîţu Alexei
Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe 26-29

CZU: 663.252.1

Soldatenco Eugenia , Roșca Oleg , Cuharschi Mihail , Taran Nicolae
Conţinutul reziduului de pesticide şi diminuarea acestuia în vinurile albe şi roşii 29-32

CZU: 663.253

Rusu Emilian , Obadă Leonora , Nemţeanu Silvia , Sireţeanu L. , Castraveţ Gheorghe
Cinetica extragerii componentelor solubile din stejar în distilatul de vin 32-35

CZU: 663.222+663.252.4+663.551.1+663.24

Bounegru Tudor , Rusu Serghei
Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie 35-39

CZU: 663.256.1

Prida Ion , Krajevskaia Alla , Ialovaia Antonina , Sturza Rodica , Chirca Elena
Influenţa diferitor tulpini de levuri asupra calităţii vinurilor- materie primă roze pentru spumante   39-41

CZU: 663.252.41

Barsova Oxana
Condiţiile comerţului de vin în antichitate 42-42

CZU: 634.8(091)