IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2020-02-05 11:57
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)16
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole363299284982581
Volume286762989
Total391366901487

Vizualizări   269Descărcări   35

Conţinutul numărului de revistă

Eduard Grama, noul ministru al Agriculturii şi Industriei Alimentare

2-2

Determinarea normei de plantare - factor important al sporirii productivităţii şi calităţii cartofului

5-12

CZU: 635.21:631.543

Iliev Petru

Polizaharide de origine vegetală - stabilizatori de perspectivă pentru fabricarea umpluturilor termostabile din fructe, pomuşoare şi legume

13-17

CZU: 664.84/.85/.86

Cropotova Janna, Popel Svetlana, Pîrgari Elena

Starea plantaţiilor viticole şi particularităţile de tăiere în uscat a viţei-de-vie în anul 2016

18-23

CZU: 634.8:631.542

Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Botnarenco Andrei, Antoci Alexandru, Condur Maria, Cucu Valentina, Furculiţă Gheorghe

Evidenţierea unor fenotipuri ale soiului fetească neagră în Republica Moldova

24-25

CZU: 634.8+632:575.42

Mîţu Alexei

Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe

26-29

CZU: 663.252.1

Soldatenco Eugenia, Roșca Oleg, Cuharschi Mihail, Taran Nicolae

Conţinutul reziduului de pesticide şi diminuarea acestuia în vinurile albe şi roşii

29-32

CZU: 663.253

Rusu Emilian, Obadă Leonora, Nemţeanu Silvia, Sireţeanu L., Castraveţ Gheorghe

Cinetica extragerii componentelor solubile din stejar în distilatul de vin

32-35

CZU: 663.222+663.252.4+663.551.1+663.24

Bounegru Tudor, Rusu Serghei

Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie

35-39

CZU: 663.256.1

Prida Ion, Krajevskaia Alla, Ialovaia Antonina, Sturza Rodica, Chirca Elena

Influenţa diferitor tulpini de levuri asupra calităţii vinurilor- materie primă roze pentru spumante  

39-41

CZU: 663.252.41

Barsova Oxana

Condiţiile comerţului de vin în antichitate

42-42

CZU: 634.8(091)