Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
584 4
Ultima descărcare din IBN:
2022-06-08 13:02
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.252.1 (3)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
SOLDATENCO, Eugenia, ROȘCA, Oleg, CUHARSCHI, Mihail, TARAN, Nicolae. Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2016, nr. 1(61), pp. 26-29. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142

Impactul factorilor agrotehnici şi agrobiologici asupra calităţii vinurilor-materie primă pentru spumante albe

Influence of an agrotechnical and agrobiological factors on a quality of wineraw material for white sparkling wine

CZU: 663.252.1

Pag. 26-29

Soldatenco Eugenia, Roșca Oleg, Cuharschi Mihail, Taran Nicolae
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
Disponibil în IBN: 17 iunie 2019


Rezumat

In this article the detailed study regarding the infl uence of agrotechnical and agrobiological factors on the quality of wine material for white sparkling wines production was studied.

Cuvinte-cheie
wine material, Quality, pruning of bushes, sparkling properties