Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale
Close
35 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.146 (24)
Produce of domestic (farmyard) animals and game (307)
SM ISO690:2012
BULGARU, Viorica, CUȘMENCO, Tatiana, POPESCU, Liliana, CEȘKO, Tatiana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, ŢĂRNĂ, Ruslan, MACARI, Artur, STURZA, Rodica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, SANDULACHI, Elisaveta, GUREV, Angela, TATAROV, Pavel. Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 136-172.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

Pag. 136-172

Bulgaru Viorica, Cușmenco Tatiana, Popescu Liliana, Ceșko Tatiana, Savcenco Alexandra, Baerle Alexei, Ţărnă Ruslan, Macari Artur, Sturza Rodica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sandulachi Elisaveta, Gurev Angela, Tatarov Pavel
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Teze de doctorat:
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 637.146
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267