![]() |
![]() ![]() |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.146 (24) |
Produce of domestic (farmyard) animals and game (307) |
![]() BULGARU, Viorica, CUȘMENCO, Tatiana, POPESCU, Liliana, CEȘKO, Tatiana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, ŢĂRNĂ, Ruslan, MACARI, Artur, STURZA, Rodica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, SANDULACHI, Elisaveta, GUREV, Angela, TATAROV, Pavel. Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 136-172. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | |||||||
2023 | |||||||
![]() |
|||||||
CZU: 637.146 | |||||||
Pag. 136-172 | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
CZU: 637.146
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN