IBN
Close
Ceșko Tatiana
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Google Scholar ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
Teze/Rezumate în culegeri - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 4
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1

2023 - 2

Influența tescovinei de mere asupra caracteristicilor organoleptici, fizico-chimici și reologici a iaurtului
Ceșko Tatiana , Cebotarean Valeria
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2).
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-145
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of the heating agent temperature on the kinetics of the convective drying process and the content of bioactive compounds in apple pomace
Ceșko Tatiana , Dikusar Galina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 November, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-153
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 3

Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă
Ceșko Tatiana , Dicusar Galina , Ghendov-Moşanu Aliona
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-369
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul utilizării pectinei de mere în tehnologia fabricării batoanelor vegetale
Dascal Anastasia1 , Ceșko Tatiana2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3..
Disponibil online 26 July, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-239
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yield and physico-chemical properties of pectin obtained from apple pomace in non-traditional ways
Ceșko Tatiana , Gurev Angela , Dragancea Veronica , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-338
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

Influence of heat treatment on the yield of extraction of bioactive compounds in apple pomace
Ceșko Tatiana , Sturza Rodica , Ţislinscaia Natalia , Turculeț Nadejda , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-304
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea pudrei din coaja de mere în fabricarea biscuițiilor zaharoși
Ceșko Tatiana
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9.
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-226
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Tendințe moderne de utilizare a fibrelor alimentare din surse horticole pentru fortificarea produselor alimentare
Ceșko Tatiana
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-556
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 8 of 8