IBN
Close

89Publicaţii

796Descărcări

30631Vizualizări

Ghendov-Moşanu Aliona
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
ORCiD
ResearcherID

Articole în reviste din RM - 17. Publicaţii la conferinţe din RM - 51. Publicaţii peste hotare - 21.
Publicații indexate în SCOPUS - 16.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 5
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 6
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 15
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 16
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 35
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 5

2022 - 27

Antimicrobial properties of sea buckthorn grown in the Republic of Moldova
Sandulachi Elisaveta1 , Macari Artur1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Popa Sergiu3 , Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
3 State Agrarian University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-23. Vizualizări-198
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apple pomace - a functional ingredient in the manufacture of novel foods
Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-41. Vizualizări-232
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aronia Extracts in the Production of Confectionery Masses
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Iuga Mădălina2 , Mironeasa Silvia2 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava
Applied Sciences (Switzerland)
Nr. 12(15) / 2022 / ISSN 2076-3417
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-57
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetarea condițiilor de obținere a apei de fierbere de năut pentru utilizare în cofetărie
Mazur Mihail1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Celac Valentin2
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-21. Vizualizări-101
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts
Popescu Liliana1 , Soran Maria-Loredana2 , Lung Ildiko2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Kacso Irina2 , Ciorita Alexandra2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Macari Artur1 , Barbaroș Maria-Marcela1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-54
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chemometric Optimization of Biologically Active Compounds Extraction from Grape Marc: Composition and Antimicrobial Activity
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Patraș Antoanela3 , Lung Ildiko4 , Soran Maria-Loredana4 , Opriș Ocsana-Ileana4 , Cristea Elena1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
3 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
4 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 5(27) / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 2 July, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-114
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinetica procesului de uscare a tescovinei din fructele de mere prin metoda convectivă
Ceșko Tatiana , Dicusar Galina , Ghendov-Moşanu Aliona
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-109
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Color stability of yogurt with yellow food dye from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Baerle Alexei , Savcenco Alexandra , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-272
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS14_Influence of Vegetable Powders on the RheologicalProperties of Pasta Dough
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Codina Georgiana Gabriela2
1 Technical University of Moldova,
2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-86
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS15_Influence of Pulsating Electric Field (PEF) Pre-treatment on the Extraction Efficiency of Phenolic Compounds from Grape Marc
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Patraș Antoanela2
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-91
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efficient Extraction of Total Polyphenols from Apple and Investigation of Its SPF Properties
Opriș Ocsana-Ileana1 , Lung Ildiko1 , Soran Maria-Loredana1 , Stegarescu Adina1 , Cesco Tatiana2 , Ghendov-Moşanu Aliona2 , Podea Paula Veronica3 , Sturza Rodica2
1 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca,
2 Technical University of Moldova,
3 Babeș-Bolyai University
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 5(27) / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 5 July, 2022. Descarcări-42. Vizualizări-222
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of antioxidant activity in vitro of donuts enriched with berry powder
Popovici Violina , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-60
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Apple Pomace Powder on the Bioactivity, and the Sensory and Textural Characteristics of Yogurt
Popescu Liliana , Cesco Tatiana , Gurev Angela , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Foods
Nr. 22(11) / 2022 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 6 December, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-67
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of brewer`s spent grain on qualitative indicators of bread from wheat flour
Şaitan Olesea , Ţărnă Ruslan , Ghendov-Moşanu Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-69
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of pulsating electric field (PEF) pre-treatment on the extraction efficiency of phenolic compounds from grape marc
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Patraș Antoanela2
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-195
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of vegetable powders on the rheological properties of pasta dough
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Codina Georgiana Gabriela2
1 Technical University of Moldova,
2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-128
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Innovative Recovery of Winemaking Waste for Effective Lead Removal from Wastewater
Ungureanu Gabriela1 , Patraș Antoanela1 , Cara Irina Gabriela1 , Sturza Rodica2 , Ghendov-Moşanu Aliona2
1 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences,
2 Technical University of Moldova
Agronomy
Nr. 3(12) / 2022 / ISSN 2073-4395 / ISSNe 2073-4395
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-168
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microbiostatic effect of bioactive compounds from agro-food industrial wastes on microorganisms causing food spoilage
Cojocari Daniela12 , Sturza Rodica2 , Ghendov-Moşanu Aliona2
1 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
2 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-129
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7.
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-63
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality indices of vegetable sponge-type confectionery products, obtained from aquafaba
Mazur Mihail1 , Celac Valentin2 , Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 State University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-58
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 89