IBN
Close
Popescu Liliana
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 10. Publicaţii la conferinţe din RM - 12. Publicaţii peste hotare - 4.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2022 - 7

Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts
Popescu Liliana1 , Soran Maria-Loredana2 , Lung Ildiko2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Kacso Irina2 , Ciorita Alexandra2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Macari Artur1 , Barbaroș Maria-Marcela1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-39
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Color stability of yogurt with yellow food dye from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Baerle Alexei , Savcenco Alexandra , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-258
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of lactose hydrolysis and milk type on the quality of lactose-free yoghurt
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-61
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Apple Pomace Powder on the Bioactivity, and the Sensory and Textural Characteristics of Yogurt
Popescu Liliana , Cesco Tatiana , Gurev Angela , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica , Ţărnă Ruslan
Technical University of Moldova
Foods
Nr. 22(11) / 2022 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 6 December, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-66
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality
Popescu Liliana , Bulgaru Viorica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-16
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of apple pomace in the manufacture of yogurt
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Cesco Tatiana
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-199
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea tescovinei de mere in fabricarea iaurtului
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Autor Nou
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-162
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 8

Alternative approaches to traditional cheese preservation methods
Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Yesterday’s heritage – implications for the development of tomorrow’s sustainable society
Ediția 3. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 5 March, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-326
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Color stability of yogurt with natural dye obtained from safflower (Carthamus Tinctorius L)
Popescu Liliana , Ghendov-Moşanu Aliona , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-19. Vizualizări-219
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Detection of addition of fats non-dairy origin into milk products
Chira Nicoleta-Aurelia1 , Tociu Mihaela1 , Popescu Liliana2 , Ivanova Mihaela3 , Bratu Aurelia1 , Mihalache Mihaela1 , Deleanu Călin4
1 University Politehnica of Bucharest,
2 Technical University of Moldova,
3 University of Food Technologies,
4 "C.D. Nenitzescu" Centre of Organic Chemistry, Romanian Academy
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 15 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of satureja hortensis l. Extract on the shelf life of soft-fresh cheese
Popescu Liliana1 , Sturza Rodica1 , Cojocari Daniela2
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-107
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effects of natural bioactive compounds on microbial safety and quality of dairy products
Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 2 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 June, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lactose intolerance and the importance of lactose-free dairy products in this condition (review)
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 4(4) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-209
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Principles of the dairy processing correlated to food safety objectives
Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Yesterday’s heritage – implications for the development of tomorrow’s sustainable society
Ediția 3. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 5 March, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-241
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of berry extracts on yogurt quality
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Vizireanu Camelia2 , Sandulachi Elisaveta1 , Popescu Liliana1
1 Technical University of Moldova,
2 "Dunarea de Jos" University of Galati
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-119
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

Effect of lipophilic sea buckthorn extract on cream cheese properties
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Lung Ildiko2 , Popescu Liliana1 , Popovici Violina1 , Soran Maria-Loredana2 , Patraș Antoanela3
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca,
3 „Ion Ionescu de la Brad” University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine ,Iaşi
Journal of Food Science and Technology
Nr. 2(57) / 2020 / ISSN 0022-1155 / ISSNe 0975-8402
Disponibil online 13 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-512
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 3

Antimicrobial properties of berry powders in cream cheese
Sturza Rodica1 , Sandulachi Elisaveta1 , Cojocari Daniela12 , Balan Greta2 , Popescu Liliana1 , Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-529
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Factors that determine the shelf life of a butter-like spread based on walnut oil
Radu Oxana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 3 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 11 November, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelato quality characteristics manufactured from natural ingredients
Bulgaru Viorica , Popescu Liliana
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 27 January, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-409
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Utilizarea extractului de păducel pentru fabricarea cremei de brânză funcționale
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Popescu Liliana1 , Lung Ildico2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Soran Maria-Loredana2 , Sturza Rodica1
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(51) / 2018 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 7 February, 2019. Descarcări-32. Vizualizări-585
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 26