Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing |
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 43-43. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors |
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Popovici Violina |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 49-49. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products |
Popovici Violina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 58-58. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality |
Covaliov (Boaghi) Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 38-38. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy |
Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Cazac-Scobioala Viorica |
Journal of Social Sciences |
Vol. 3, Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021 |
Sarmalele – diversitate și tradiții |
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. Institutul Patrimoniului Cultural. 30-30. |
Disponibil online 24 November, 2020 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni |
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. Institutul Patrimoniului Cultural. 31-31. |
Disponibil online 24 November, 2020 |
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz |
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 300-303. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen |
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 194-197. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 198-202. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake |
Sandulachi Elisaveta , Reşitca Vladislav , Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 286-289. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Proteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L) |
Grosu Carolina |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 19 December, 2015 |
Walnut (Juglans Regia L.) halva |
Grosu Carolina |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 12 March, 2015 |
Prospects of using walnut oil cake in food industry |
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 362-365. |
Disponibil online 29 September, 2020 |
1-18 of 18