IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  1999
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2022-10-12 07:46
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 41 / i3 / 2023  (1 din 1)1    
 2023  (1 din 1)1    
Vol. 41, i3 1
 2022  (2 din 6)2    
Vol. 40, i6 1
Vol. 40, i4 1
imagine

pISSN: 1212-1800
eISSN: 1805-9317
Czech Journal of Food Sciences
Factor de impact CiteScore 2022 - 2.6
Factor de impact SJR 2022 - 0.317
Factor de impact SNIP 2022 - 0.579

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2022 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole311781143
Volume32861
Total61464115

Vizualizări   152Descărcări   1

Conţinutul numărului de revistă

Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta 281-289

DOI: 10.17221/206/2021-CJFS

Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica