IBN
Închide
Scripcari Ion
Cuvinte-cheie (19): crud-afumat (1), şpic (1), salam (1)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)

Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5

2016 - 4

Cercetări unor verigi tehnologice în vederea valorificării nucilor
Tărîtă Vasile , Macari Artur , Scripcari Ion
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 17 November, 2016. Descarcări-20. Vizualizări-738
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake
Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Reşitca Vladislav , Scripcari Ion
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-573
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L.
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-639
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea şrotului de nuci la producerea semifabricatelor din carne
Grumeza-Clefos Irina , Scripcari Ion
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tezele celei de-a 69-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor
Ediția 69, T. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-64-281-1..
Disponibil online 6 January, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-346
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Determining the particle size of skimmed walnut flour
Scripcari Ion
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-497
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea miezului de nuci la fabricarea salamurilor crud-afumate
Scripcari Ion , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6