Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 5.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
Cercetări unor verigi tehnologice în vederea valorificării nucilor |
Tărîtă Vasile , Macari Artur , Scripcari Ion |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 17 November, 2016. Descarcări-20. Vizualizări-738 |
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake |
Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Reşitca Vladislav , Scripcari Ion |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-573 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. |
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-639 |
Utilizarea şrotului de nuci la producerea semifabricatelor din carne |
Grumeza-Clefos Irina , Scripcari Ion |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tezele celei de-a 69-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor |
Ediția 69, T. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-64-281-1.. |
Disponibil online 6 January, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-346 |
Determining the particle size of skimmed walnut flour |
Scripcari Ion |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-497 |
Utilizarea miezului de nuci la fabricarea salamurilor crud-afumate |
Scripcari Ion , Macari Artur |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-100 |