Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Scopus Author ID
Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 6.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta ![]() ![]() ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Czech Journal of Food Sciences |
Nr. 4(40) / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317 |
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-117 |
Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors ![]() |
Gutium Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-94 |
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-115 |
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-122 |
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products ![]() |
Popovici Violina , Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-545 |
Plăcinte alese – culese de la străbuni ![]() |
Cazac-Scobioala Viorica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-17. Vizualizări-439 |
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-312 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy ![]() |
Gutium Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-24. Vizualizări-275 |
Sarmalele – diversitate și tradiții ![]() |
Cazac-Scobioala Viorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile |
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9. |
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-19. Vizualizări-371 |
Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii ![]() |
Tabunșcic Olga ![]() ![]() |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii |
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-931-1. |
Disponibil online 21 January, 2019. Descarcări-45. Vizualizări-1116 |
Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l. ![]() |
Grosu Carolina ![]() |
Молдавская экономическая академия |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2. |
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-15. Vizualizări-519 |
Mineral composition of walnut kernel and walnut oil cake ![]() |
Grosu Carolina ![]() |
Academia de Studii Economice din Moldova |
Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional |
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-81-038-8. |
Disponibil online 23 January, 2018. Descarcări-23. Vizualizări-597 |
Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-476 |
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-505 |
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake ![]() |
Sandulachi Elisaveta ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-373 |
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L. ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-438 |
Proteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L) ![]() |
Grosu Carolina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Meridian Ingineresc |
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 19 December, 2015. Descarcări-36. Vizualizări-702 |
Walnut (Juglans Regia L.) halva ![]() |
Grosu Carolina ![]() |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2014 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 12 March, 2015. Descarcări-10. Vizualizări-1216 |
Prospects of using walnut oil cake in food industry ![]() |
Grosu Carolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-326 |