IBN
Închide
Grosu Carolina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 10. Publicaţii peste hotare - 6.
Publicații indexate în SCOPUS - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 9
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4

2022 - 1

Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta
Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Czech Journal of Food Sciences
Nr. 4(40) / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 5

Fermentation of combined wheat and chickpeas dough flour: impact factors
Gutium Olga , Ciumac Jorj , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-94
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (hippophae rhamnoide) on yoghurt biological value and quality
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of sea buckthorn berries (Hippophae rhamnoides) on yoghurt biological value and quality
Boaghe Eugenia , Grosu Carolina , Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(45) / 2021 / ISSN 1843-5157 / ISSNe 2068-259X
Disponibil online 18 April, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-143
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of using chia flour (Salvia Hispanica L.) for bread manufacturing
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Siminiuc Rodica , Gutium Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-122
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of flaxseed flour on the quality parameters of bakery products
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Gutium Olga
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-545
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 4

Plăcinte alese – culese de la străbuni
Cazac-Scobioala Viorica , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9.
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-17. Vizualizări-439
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul calitativ al biscuiților Macarons fabricați cu adaos de șrot de nucă
Grosu Carolina , Siminiuc Rodica , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Gutium Olga , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 4(59) / 2020 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 16 February, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-312
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy
Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Grosu Carolina , Cazac-Scobioala Viorica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 3(4) / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-24. Vizualizări-275
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarmalele – diversitate și tradiții
Cazac-Scobioala Viorica , Cîrja Jana , Grosu Carolina , Gutium Olga , Siminiuc Rodica
Universitatea Tehnică a Moldovei
Valorificarea patrimoniului etnocultural în educaţia tinerei generaţii și a societăţii civile
Editia 5. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-52-222-9.
Disponibil online 24 November, 2020. Descarcări-19. Vizualizări-371
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Inovaţia – mijloc de sporire a competitivităţii întreprinderilor din industria ospitalităţii
Tabunșcic Olga , Grosu Carolina
Academia de Studii Economice din Moldova
Competitivitatea şi Inovarea în Economia Cunoaşterii
Ediția 21, Vol.2. 2018. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-931-1.
Disponibil online 21 January, 2019. Descarcări-45. Vizualizări-1116
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 2

Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.
Grosu Carolina
Молдавская экономическая академия
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2.
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-15. Vizualizări-519
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mineral composition of walnut kernel and walnut oil cake
Grosu Carolina
Academia de Studii Economice din Moldova
Dezvoltarea relaţiilor comerciale din perspectiva integrării economice a Republicii Moldova în circuitul economic internaţional
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-81-038-8.
Disponibil online 23 January, 2018. Descarcări-23. Vizualizări-597
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 4

Albirea şrotului de nuci Juglans Regia L cu peroxid de hidrogen
Grosu Carolina , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Siminiuc Rodica , Deseatnicov Olga , Reşitca Vladislav
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-476
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influența gumei de xantan și amidonului asupra volumului aluatului aglutenic de panificație din făină de soriz
Siminiuc Rodica , Coşciug Lidia , Grosu Carolina , Gutium Olga
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-505
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Predicted nutritional quality of walnuts and oilcake
Sandulachi Elisaveta , Reşitca Vladislav , Grosu Carolina , Boaghe Eugenia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-373
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietatile functionale ale srotului de nuci Juglans Regia L.
Grosu Carolina , Gorbuleac Veronica , Scripcari Ion , Ciumac Jorj , Tatarov Pavel
Universitatea Tehnică a Moldovei
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-438
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Proteinele miezului și șrotului de nucă (Juglans Regia L)
Grosu Carolina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 19 December, 2015. Descarcări-36. Vizualizări-702
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Walnut (Juglans Regia L.) halva
Grosu Carolina
Technical University of Moldova
Meridian Ingineresc
Nr. 4 / 2014 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 12 March, 2015. Descarcări-10. Vizualizări-1216
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Prospects of using walnut oil cake in food industry
Grosu Carolina , Boaghe Eugenia , Paladi Daniela , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-326
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 20